|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%...9C%D7%95%D7%AA
תן לה את זה מאינציקלופדיה שהיא לא תגיד שלכול מאמן יש את החשיבה שלו :):):):) פה בזה היא לא יכולה להיתוכח
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אני ניסיתי להסביר למדריך למה (שעה ורבע-וחצי) זה גג לאימון 1 ! ולמה לא צריך להיתקע במכון 3 שעות ! כי יש לנו במכון כמה שחיפים שחושבים שכמה שיותר זמן הם תקועים שם ככה הם גדלים יותר !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() רוב הסיכויים שהיא למדה בגבעת וושינגטון ולא בווינגייט, ווינגייט היום הוא אחד מבתי הספר הטובים ביותר לתחום הספורט וזאת עובדה.
גבעת וושינגטון זה מוסד שצריך לסגור אותו ולשלוח את המורים לכלא, טעויות ושטויות בכמויות מסחריות מלמדים שם |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל איך זה יכול להיות? איך מדריכת כושר לא יודעת מה שכל מתאמן יודע ש1-3 זה לכוח וחוזק ו6-12 זה מאסה ?! מה נסגר ? דיברתי איתה במונחים כמו היפרטרופיה וכאלה והיא אמרה לי ככה בשביל היפרטרופיה מקסימלית עובדים בטווח חזרות של 3. מה נסגר !?!? ועוד התכווכחתי איתה ואני חשבתי שאני יצאתי מטומטם שאני מתווכח עם מדריכה מוסמכת בחדר כושר. עזבווו אם זה המצב אפילו טכניקות אני לא ילמד מהם ... אני ישאל את המנהל (אדמונד) על זה.. מעניין אם גם הוא חושב ש3 חזרות זה למאסה.
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|