ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 04-11-06, 14:00   #11
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
מה שאיגור וד"ר מאסל אמרו - הכי נכון לדעתי. אם הם רוצים להדגיש את זה שהם כמו כולם, שיחיו כמו כולם ולא יצאו לרחובות וידגישו שהם שונים. אין לי שום בעיה עם הומואים, מצדי שיהיו שותפים שלי לעבודה או לספסל הלימודים. אבל אם קבוצה רוצה להדגיש שהיא בדיוק כמו כולם (והם אכן כמו כולם), לא צריך חגיגות שמטרתן להדגיש שונות.

לגבי הדת והדוסים, כמו שד"ר מאסל אמר זה פשוט זבל מסריח. פרופגנדה דתית זה הדבר השפל ביותר שאפשר לעשות!!! הייתי קורבן לכמה דתות כבר, תאמינו לי... אבל לפני כשנה אימצתי את הדיעה שכל הדת והאלוהות זה סתם שק חרא. להטיף לבן אדם, לקבוע לו חוקים ולהפחיד אותו עם זבל אפוקליפטי זה מגעיל! זה קיים בכל דת. היו לי מספר נסיונות בחיים שמצדיקים את כל מה שאמרתי עכשיו, אבל זה סיפור ארוך מאד. כך שכל החרדים, שמחשיבים את עצמם יהודים פטריוטים בגלל שהם שומרים על כמה חוקי דת מחורבנים, שיאכלו אחד את השני, העולם הוא מקום טוב יותר בלעדיהם, בלי דתות מז***ות ובלי פוליטיקה! פיי, הייתי חייב לשחרר את זה מהלב!
זה לא משנה מה הדוסים בפעם ה-1000! אתה יכול להיות נגד דוסים, ונגד ערכים מזוהמים ומקולקלים, חבר'ה חילוני זה לא אומר שאתה בן אדם בלי ערכים שחייב לקבל כל זוהמה שקיימת. חילוני פשוט לא מאמין בדת, זה לא אומר שחילוני לא מאמין במוסר וערכים.

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא