|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() חח, אנשים משעשעים,
1. כתבתי למה אני לא ממשיך בחיטוב, אין יותר קשה מud2, וגם זה לא כזה קשה, זה עובר דיי בקלות אחרי השבוע השני, בשביל זה כתבתי סעיפים של לפני תגובה. 2. רוני1, אני לא יודע מה איתך, אבל דצמבר - יולי = 7 חודשים, איך הגעת ל4 חודשים, אין לי מושג. 3. רוני 1, מה קשור כל הקטע, התחלתי להתאמן בbb ביותר מ20% שומן, פשוט חיטבתי עשיתי מאסה קצרה בשביל לפתח לפחות גודל מסויים שיהיה גם קל יותר לחטב וגם שיהיה מה לחטב, ואז חיטבתי בשביל להיפטר מה20%, ההגיון הוא שלא כולם נולדו עם חילוף חומרים מהיר, אז עושים מה שאני עשיתי ומשנים את החילוף חומרים מאיטי למהיר, ואז אפשר לעשות עלייה במאסה כמו בן אדם שנולד מלכתחילה עם חילוף חומרים ממוצע-מהיר ולא לעלות ביותר מדי שומן עם תפריט + אימונים מתאימים.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איזה חיטוב נעל דינ זעב !
אחד החזקים שעשית ץ.ץ.ץ.ץ. עלה והצלח.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() סוס ביותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ריספקט איש.. כל הכבוד!
אין לי כוח לפרסם תמונות... נראה... אולי מתישהו..
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() סוס
שינוי מהפכני כל הכבוד!!!
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() אחלה מהפך אחי אחלה חיטוב אחלה משמעת,
אבל צבר שולט,שתמשיך אחי,קיבלת כמה מחמאות אל תפסיק עכשיו, הדרך עוד ארוכה,בהצלחה!...
![]() |
![]() |
#7 |
חבר חדש
|
![]() יפה אחי אהבתי..באמת יש לך אחלה של כוח רצון
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חיטוב יפה מאוד חבל שלא תמשיך עוד איזה שבועיים שלוש אבל זאת החלטה שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() שינויי אדיר
נהיה לך גוף ממש יפה לדעתי בקשר לשומן בחזה אני מאמין שאם תעלה מסה בחזה העור ימתח על השריר ולא יהיה מקום לחזה להיות נוזלי כי לא יהיה לו עור רפויי למשוך למטה עם הפטמה +חיטוב הבא שלך אחריי עלייה במסה אני מאמין שהשומן האחרון גם ירד באיזור החזה כי ניראה לי שזה יותר גינו של שמנים מה שהיה לך |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() נראה סוף הדרך אחלה שיפור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אין ספק שיחקת אותה !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יפההה כל הכבוד התחטבת כמו שצריך באמת כל הכבוד על ההשקעה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל, סחטיין.
דבר שני - התמונות מעפנות :\ אם כבר אתה מצטלם,תצטלם מתחת לאור, באור לבן (עדיף אור שמש) הטריי נראה מעולה (y) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() תודה, אני כבר ב74 קילו ועדיין עם רביעייה ווורידים בכל מקום..
אם אפשר לא להקפיץ יותר בינתיים.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|