|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() נו מה זה אני רק חזרתי אני בקושי מצאתי את התגובה של עצמי
תבינו : מייקל לואיס לא מעניין מייקל לואיס משעמם מייקל לואיס לא רלוונטי לכלום כל הסקנדלים האלה בנו את המעמד של הסלבריטאים המפגרים האלה מלחתחילה.
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() איתן ובזוקה.
אנחנו מדברים אל הקיר כאן. מנהלים סוגרים נושאים ללא סיבה, או מוחקים אותם סתם ככה כי בא להם. יש כאן מנהלים שנכנסים במשתמשים לטובת החברים שלהם,ומשפילים אותם. חברי vip,אפשר ליראות סתם משתמשים שלא תרמו כלום קיבלו לשם גישה כי הם חברים של המנהלים. למה איתן הסוס שכל היום מגיב בפורום אימונים לא מקבל גישה ? למה משתמשים שבאמת עוזרים לא מקבלים גישה ? בגלל זה היתנהלות של הפורום כזאת נמוכה. בפורום אימונים,תזונה ותוספים. למה אין נציג מישראלבודי שבקיא בנושא שיכנס ויעזור שם ? מה, רק אם אני יבוא לפגישת יעוץ, אני יזכה לקבל עזרה מהם ? זה כבר מאוד מעצבן,גם פעם היה בפורום פציעות מנהלים פעמים בשבוע והם נעלמו ! בקיצור הפורום הזה לא מה שהיה פעם, אני זוכר עוד מהפורום הישן שהיה כיף להיות בו. בתכלס היום זה כמו מפגש של שכונה מפגש ווירטואלי על גבי פורום. הרמה נהיתה כאן כל כך נמוכה שזה חבל"ז,אם רוצים לשנות דברים אז יש להתחיל במנהלים. צריכים להביא לכאן מנהלים ריצנים,בוגרים,שמבינים בפיתוח, גוף ולא רק בסגירת נושאים. זה לא משנה כל מה שנכתוב לא ישנה כאן,יש לי עוד דברים להגיד אבל אני יחסוך.
![]() |
#63 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() והדבר האחרון שאני אגיד היום בנושא:
הכי מעצבן אותי שיש אנשים שמוגדרים כvip וכמנהלים והם לא עושים כלום!! חחח רשמתי את זה לפני שראיתי מה משה כתב.. אני אוסיף: אני דווקא חושב שזה טוב שאנחנו אומרים מה דעתנו, בעזרת זה גיליתי שאני לא היחיד שחושב ככה... בכל מקרה, הפורום יכול להשתפר.. בקרוב אני אתחיל להתעניין יותר בתזונה ואני אתחיל לענות גם שם כמו שאני עונה באימונים.
![]() |
#64 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל התותחים עוד מתקופת הפורום הישן, עזבו.. היום יש כאן אך ורק ילדים. טוב אני עף לישון מחר אני צריך להיות בעבודה מוקדם לילה טוב. ![]() עריכה. כל הכבוד שאתה עוזר איתן. לצערי אני רוב היום בעבודה אני בכלל לא יכול להיכנס לפורום, אבל נחמד שאתה עוזר.
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]() שיהיה לך לילהטוב תקרא את מהשרשמתי במוניטין P:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
(אני גם שונא אותו ד"א) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
איתן, אני עכשיו נותן לך מוניטין על המלים היפות שאמרת. אתה יכול לא להחזיר לי. ולמרות שזה לא ממש מזיק שנותנים לך סתם מוניטין - זה די מעצבן ששולחים לך מוניטין סתם, אומרים לך "תחזיר אם בא לך" ובעצם מאלצים אותך להחזיר. אם אתה לא מחזיר אתה ישר נכנס לרגשות אשם... שמישהו יגיד לי ברצינות - מה יש לי למשל לקנא במייקל לואיס? כסף היום יש לנו במשפחה, לא חסר לי כלום, מעריצות ומצלמות אני לא צריך, אני שוקל איזה 15 קילו יותר ממנו על בערך 9 ס"מ פחות בגובה ואחוז שומן לא גבוהה (יש אפילו תמונות להוכחה)... מה?!?! להיות מפורסם זה לא כזה גן עדן כמו שכולם חושבים. גם אם אני הולך להתקדם באיזשהו תחום ברצינות (אולי אפילו בספורט) אני ממש לא רעב לפרסום.
![]() |
![]() |
#68 |
הושעה
|
![]() אני רוצה להוסיף שלא ממש אכפת לי ממייקל - אני אומר מה שיש לי להגיד רק כשאתם פותחים עליו נושאים... יש עוד מלא כמוהו אבל משום מה אנחנו מתעסקים רק בו.
![]() |
#69 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל אנשים כמוכם מייקל לואיס כל כך מפורסם אן דבר כזה פרסום רע וגם פה כמו בכל מקום מייקל נהיה נושא שיחה ואדם שכל אחד מכיר הוא צריך להודות לכם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() מתי הוא מתגייס הדבר הזה? ככה יהיה קצת שקט ממנו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() משתמט זבל.. טפו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
מושעה
|
![]() כוס אמאמאמאמאמאמא של הבן זונה הזה
עלק אני בחור יפה תואר בן שרמוטה |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() וואלה טוב מאוד אנטון שאתה נוסע
לפחות כשאתה תשתמט אני לא אצטרך לשמור עליך או על המשפחה שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
מושעה
|
![]() חח פאניק יא מעוך הוא התכוון שמייקל לואיס נסע לא הוא..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#78 | |
|
![]() ציטוט:
הנה כמה, לא לקחת את זה אישי אנשים. http://www.israelbody.com/showthread.php?t=19710&page=1 בעמוד השני, אהבתם? תנו מוניטין. DSTYLE, כל ההודעות שלו לא היו קשורות למוניטין, פתאום הוא התחיל לפתוח פוסטים ורושם בסוף "מוניטין אם אהבתם" לא מגעיל כל החליבת מוניטין הזאת? http://www.israelbody.com/showthread.php?t=24566 http://www.israelbody.com/showthread.php?t=24725 הנה הפוסט שממחיש את העניין של הסחר במוניטין הכי טוב: http://www.israelbody.com/showthread.php?t=18764 תראו איך נכנסתם לסרטים סה"כ מוניטין שלילי: http://www.israelbody.com/showthread.php?t=19095 http://www.israelbody.com/showthread...F0%E9%E8%E9%EF תגידו, בפורום של פעם מישהו היה מחזיר מוניטין כשהיו נותנים לו? זה גם קרה כשהתחיל כל ההתמכרות(חחח) הזאת למוניטין.. http://www.israelbody.com/showthread...F0%E9%E8%E9%EF עוד אחד להמחיש כמה המוניטין נהייה ערך מרכזי בפורום חוץ מזה, רק תשימו לב איך לכולם יש כבר מוניטין עם זהב מפה ועד הודעה חדשה, זה רק מראה כמה הערך ירד... לכל טמבל יש מוניטין זוהר... בטח לא יהיה לכם כוח לקרוא את זה, אז אני אפסיק פה..
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() הפורום התדרדר לאללה..חבל, כבר מעט מאוד נמצאים כאן ופעילים. הלך הפורום.
![]() |
#80 |
|
![]() אולי במקום להתמרר על זה פשוט תהיו פעילים?
שמע, אני לא אגיד שאין לי ידע, יש לי ידע... אבל יש פה כל כך הרבה אנשים עם ידע כפול עליי בכמה שיש להם כל כך הרבה לתרום, והם לא עושים עם זה כלום, לא מגיבים בכלל.. לדוגמא אתמול שמשה הגיב על הפוסט של ה"אמה", היה ממש כיף לקרוא את זה, ויש פה עוד כמה ברמה שלו.. אנשים יקראו את זה וילמדו גם כן, והם יתנו מאמרים ברמה... וככה הרמה של הפורום תעלה.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|