|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() נגיד ובאימון מסויים אני עושה על החזה 3 תרגילים, בכל אחד 3 סטים.
עכשיו, אני רוצה לעבוד יותר חזק על החזה, אז...לעשות יותר תרגילים? או פשוט לעלות ב1-2 סטים בכל תרגיל? תודה. עריכה: נגיד ואוסיף סטים ובסטים האחרונים כבר יהיה קשה אותו משקל, אז לעצור או להוריד משקל? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה עושה Ab..אז זה סבבה לגמרי 9 סטים.
תעלה משקל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() לא כמות הסטים קובעת אלה איכות האימון שלך אתה רוצה להיתפתח בחזה תדאג בנוסף ביום לפני האימון חזה לא תעבוד על השרירים שעוזרים לו כמו יד אחורית וכתפיים
אתה צריך שלושה דברים בשביל להיתפתח 1 תזונה נכונה 2 מנוחה 3 אימון חזק יעיל ונכון כך תראה את התוצאות הכי טובות
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אני עובד על כל השרירים באותו אימון, בכל מקרה, לעלות בסטים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תלוי מה התדירות, וחשובה העצימות.
בד"כ אנשים נוטים לתת יותר סטים, וחושבי םשבכך הם ייעלו את האימון. זו טעות. אם אתה נותן כמות סטים +- שאתה אמור לתת בהתאם לתדירות, תדאג שהעצימות תהיה גבוהה, ז"א להרים משקל כבד (לך)
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אני מרים משקל כבד, אני רוצה לעבוד יותר חזק על היד האחורית והחזה נגיד, אז שם לתת יותר סטים?
נגיד, במקום 3 סטים ו10 חזרות לפרפר חזה, אני אעשה 5 סטים 8 חזרות. או משהו כזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() הנה רעיון לשלב בסטים האחרונים של התרגילים שלך לחזה ,ככה תוכל לתת יותר חזרות עם המשקלים הכי כבדים שאתה יכול ,ואני חושב שזה ייתן לך את הפוש שאתה צריך למסה ,השיטה שאני מציע היא Rest-pause
נניח ואתה עובד עכשיו לחיצות חזה בשיפוע עליון ,והמשקל עבודה שלך הוא 80 קילוגרם אתה עושה כמה חזרות שאתה רק יכול עד שאתה מגיע לכשל מוחלט ,נניח ועשית 8 חזרות והגעת לכשל אתה מחזיר את המוט למקום ולוקח 15 נשימות עמוקות (לא הפסקה של 15 שניות,אלא הפסקה של 15 נשימות עמוקות ,אני מדגיש בגלל שלאנשים יש נטיה להיתבלבל ) ,לאחר אותן 15 נשימות אתה מתחיל את הסט שלך מחדש ,ושוב עושה כמה חזרות שאתה רק יכול עד לכשל מוחלט ,נניח והפעם הצלחת עוד 4 חזרות ,ושוב אתה עוצר ל15 נשימות ,ואז חוזר לחלק אחרון של הסט ,נניח והפעם הצלחת רק חזרה אחת (שזה מעולה כי המטרה פה היא כשל אבסולוטי ) אז מה היה לנו עד עכשיו ? דחקת חזה עליון 80 קילו , ל8 חזרות +ארבע+אחד = 13 חזרות עם משקל לא רע בכלל הייתי מציע לשלב את העיקרון אימונים הזה פעם בשניים שלושה אימונים באחד מהתרגילי חזה של ,אבל לא לעשות זאת באופן קבוע שכן זה אינטסיבי ביותר (לא מבינים כמה זה קשה עד שלא עושים את זה) וקשה לגוף שלך להיתאושש מזה תנסה את זה ותגיד לי מה דעתך ![]()
![]() |
#8 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חח כל הכבוד מאיה כל הזמן עוזרת ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
חשבתי שזה ברור מאליו שאתה צריך ספוטר אם אתה מתכנן להגיע לכשל בכלל מי עושה תרגילים כמו לחיצת חזה בלי מישהו שמשגיח ? במשקלים בינוניים ומעלה זה עניין של בטיחות נטו שמישהו ישגיח עליך
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
אני מסתכל על זה ככה ,הגוף שלך גדל מאדפטציה ,וכדי שהשריר ימשיך לגדול אתה חייב לספק לו עומס הולך וגדל מאימון לאימון,העיקרון הוא שכל פעם שעושים את זה עולים או במשקל או במספר החזרות שעושים ,מבחינתי גם לעלות ב200 גרם ,אבל להרים יותר מהפעם הקודמת שעשיתי את זה
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
"כבד" הוא מונח יחסי לי למשל משקלים כבדים מתחילים ברגע שיש קצת יותר מ120 קילו על המוט ואז אני חייב שמישהו ישגיח ,לעומת זאת ,היה לי שותף אימונים בעבר שלא היה צריך ספוטר עד שלא היו לו 70 קילו בכל צד של המוט ,זה הכל יחסי כבד בשבילי זה לווא דווקא כבד בשביל מישהו אחר ולהפך
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
בשימחה מעבר לכך ,תצפה בתקופה הקרובה מאוד למאמר מקיף באתר לגבי שיטת אימונים שלא מאוד מוכרת בארץ ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אחרי זה אני צריך לנוח גם בין דקה לדקה וחצי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
לא אחי ,זה בא כתחליף ל9 סטים אתה עושה כמה סטים של חימום שאתה מרגיש שאתה צריך ,בשביל סט עבודה אחד שאתה עושה לחזה שלך , תכניס את האימון הזה פעם בשבועיים ככה ,בשביל הזעזוע ,זה לא משהו שהייתי עושה כדרך קבע
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|