ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 20-07-07, 09:44   #7
kaga
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלkaga
 
תאריך הצטרפות: Dec 2006
הודעות: 768
ברירת מחדל

כן, ש"ס דרך אגב הם מצביעים בגלל הקצבעות. זה היה איזה 5 שנים כשהיו בחירות. אבא שלי כזה צחק שהוא שאל ערבים בעד מי הם הצביעו. בם כאלו בש"ס. הוא חשב כי הם הצביעו כי לא ידעו לקרוא אבל מסתבר כי הם הצביעו בהם בגלל הקצבעות. קיצר ש"ס וכל המפלגות הדתיות "הימניות" יביאו לגידול שלהם.

"גם היד החופשית בעליה מחבר העמים פגעה רבות במדינה כי רבים ממי שהגיעו הם אנשים לא אנשים ( בלי לפגוע באף אחד ) , העליה לישראל נעשתה כדי לחזק את היהדות כאן וזו זכותה של המדינה , אבל התוכנית הזו עכשיו מראה שהעליה הזו נכשלה כי היא הרסה הרבה דברים כאן .

אחד כמו ארקדי גאידמק שהוא מאפיה בפני עצמה עושה ככל שעולה על רוחו , קונה ונותן ומשקיע ותורם ומדבר ועוד ים של דברים , קונה את התרבות היהודית בכסף , קונה חלק נכבד מהציבור הישראלי , אני רוצה להאמים שגאידמק הוא תופעה חולפת שתתפזר עם הזמן , אבל הזמן הזה לא נגמר ."
את זה ממש לא אהבתי במיוחד בקשר לחבר העמים שאני הייתי חלק מהם. אני חושב שגל העליות הוא שהביא לפיתוח כלכלי, מדעי וטכנולוגי של ישראל. הוא מעליב אותי רצח. את השאר אני מסכים פחות או יותר.
__________________
מתאמן...
kaga מנותק   הגב עם ציטוט
 

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:30.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים