|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ויאלה תיתארגן ובוא לחדר כושר יושב פה כמו זונה מול המחשב ולא זז |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תותחים אחד אחד הלוואי עליי להגיע לרמה של האדמור טבעי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
יתכן שהייתה הגזמה קלה בעניין של "3 רמות". כוונתי הייתה שלשופטים לא תהייה התלבטות השנה בקטגורייה של ה 70. אני עומד מאחורי המשפט הזה. שיהיה בהצלחה לכולם ועומר תעלה כבר תמונות מה אתה בשב"כ אחי?? ![]()
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() בבטן ובגב אתה כנראה צודק, לצערך וגם לצערי בתוך בנאדם עם גנטיקה יפה בבטן - השיפוט לא מאוד מחשיב את התחום הזה ואת זאת אני אומר לך משמיעה ממקור ראשון.
מספיק להם שתהייה יבש הריבועים הבולטים לא ממש נספרים. לגבי כתפיים אני לא בטוח שאתה מנצח, לאופיר יש כתפיים יפות, בעיקר הקדמית. לגבי חזה אני חושב שלאופיר יש חזה יפהפה. בידיים יש לו יתרון ברור, אתה תראה את זה בתחרות - אולי אין לו ידיים מפלצתיות אבל השייפ מאוד משחק, בקטע הזה הכל אצלו מלא משוייף ובולט, בייספס סוף העולם טרייספס, למרות מה שכתבו פה - מעולה. יש לו עוד יתרון שזה הייבוש המטורף שהוא מגיע אליו בתחרות, תחום שהשופטים הכי מחשיבים בבואם לנקד. יש גם את העניין של הכבוד שהוא יקבל, כאלוף מכהן וכמתחרה וותיק בנאבא, אין מה לעשות - אלה החיים.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
מבחינת ייבוש אתה צודק אני עוד לא הוכחתי את עצמי בקטע הזה אבל השנה אני מקווה להיות יבש לעצם עם קצת עזרה מבחוץ. ודרך אגב הידיים שלו מתגמדות ליד שלי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
הבייספס שלו קצר ,והטרייספס שטוח ,תסביר לי איך זה בדיוק גורם לזרועות שלו להיות "סוף הדרך"?
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() הכי טוב יהיה אם תראה אותו פנים אל פנים - ואז תשפוט.
האמן לי שהתמונות לא מעידות על המצב האמיתי, בעצמך אמרת את זה לגבי מאור, גם כאן זה כך. יש לו ידיים מדהימות בעיני. הוא חבר קרוב מאוד, זה נכון, אך לא הייתי מתבייש להגיד לו אם הייתה בעיה. אם הוא יעלה ל 80 זה יהיה סרט אחר לגמרי, מלחמת עולם - והרבה יותר מעניין. אני מקווה ששנה הבאה הוא ייקח אוף סיזן ויקדיש את עצמו לסייע לי כמו שאני עושה לגביו השנה, ועוד שנתיים אולי נתחרה שוב זה בזה ב 80 (אולי גם עומר יהיה שם...). אם היית רואה אותו מקרוב נדמה לי שהיית מדבר אחרת. חוץ מזה, יעזור אם תעלו כבר תמונות עדכניות, אולי אני אשנה את דעתי?
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
שאלה קטנה אחי פרופרציה מסה חיטוב ייבוש כל אלו קטגוריות לגיטימיות ממתי יש קטגוריה של "כבוד" בתחרות פיתוח גוף ?אתה רומז שיהיה פה שידור חוסר של חוסם ואלעד ? ואתה יודע טוב מאוד למה אני מתכוון
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל תסביר לי בבקשה איך הקטע הזה קשור?(המסומן באדום) מה הוא יכול לנצח בגלל שהוא "ותיק" זה הענין?אם אני למשל בחור שהגיע מחו"ל ואני לא מסתכל פה על אף אחד בפיתוח גוף בארץ אז השופטים יכולים לשפוט אותי לא נכון בגלל אי הותק שלי בנאבא? זאת הרמה המקצועית שמדברים עליה כל הזמן?להסתכל על אנשים לפי הותק?סלח לי אבל בולשיט! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|