|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עוד ניפול על איזה לינור מור |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
______________________________________ ואיזה זיונים מהשוקס? כולן שם פאקצות מטומטות בנות 15. בבריכה אצלנו כבר יותר קל למצוא חח ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
נעזוב את זה , הוא טס לשם לטורנטו (כרטיס עולה לערך 1000$) , והיא לא הייתה שם , ניתקה את הקשר , הוא פוטר מהעבודה , נסע למזרח (אני מניח הודו) , כדי לצאת מהשוק , הוא היה גם יכול להתאבד וזה נשמע דפוק כזה "מה איך משהו שהכיר מישהי באינטרנט עושה דברים כאלה כאילו הוא היה מאוהב שנים במישהי והיא זרקה אותו" אז לא יודע תאמת זה נראה לי כי מתאהבים בבן אדם כמו שהוא באופי שלו , בכלל לפני שלא מדברים בוידאו לא הייתי יוצא בשבילה מהבית אבל ניחה יש אנשים אחרים ומשונים ולדעתי קשר דרך האינטרנט יכול להתממש רק לאחר הרבה מפגשים , דייטים וכדומה יש לי משהו בעבודה שהתחתן עם מישהי דרך אתר הכרויות הוא יצא ל150 דייטים לפני זה , עדיף ללכת למצוא מישהי ברחוב כבר מאשר לעבור את הסבל הזה...(ובדרך לעבוד על הביטחון העצמי שלך). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() Fuck חחח מזה ?
אבל הבנאדם אכל יותר מדיד סרטים אפשר לחשוב מה היו עושים לו ? עדיף לנתק את הקשר וללכת לישון , איזה סיפור הוא עשה מזה
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|