|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יאווו דיי אני לא יכול כבר לנשום.
את קרועים. לא רציתי לצטט רק תגובה אחת כי הכול הצחיק אותי. יאוו מזמן לא צחקתי ככה צריך לעשות אוסף של כל הפאדיחות זה גדול. תחשבו שהכי גדול אם היה סירטון וידיאו שמתאר כל פדיחה שלכם זה בכלל היה מצחיק ברמות לראות איך זה היה נראה.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו נשתף אותכם גם בפדיחות שלי:
- היום במכון ניסתי לעשות שכיבות שמיכה בעמידה ידיים תוך כדי שאני נשען על קיר כדי לקבל תמיכה. אבל כשניסתי לעלות בפעם הראשונה קפצתי מהר מדי על הידיים ונכנסתי עם הגב בקיר כשכולי הפוך. בקיצר ברכתי משם ולא נסיתי יותר לעשות את התרגיל לבד. אנשים חשבו שנדפקתי כי זה לא נראה כאילו אני באמת מנסה לעשות עמידת ידיים. זה נירא כאילו סתם לקחתי תנופה ונכנסתי חזק בקיר. - עוד פדיחה קרת לי כנסיתי לבצע שסקוואט עם ידיים ישרות מעל הראש כמו שראיתי באתר של קרוספיט ובסרטונים שלהם. ותוך כדי התרגיל עם מוט אולימפי נקי, איבדתי שיווי משקל ועפתי אחורה עם המוט. מזל שהיה מישהו מאחורה לתפוס אותי. - פעם אחת באתי בהתלהבות להתחיל סטים בלחיצת חזה אבל שחכתי להוסיף בצד אחד עוד פלטה ככה שהמשקל בשתי הצדדים לא היה שווה. וכשהתחלתי את התרגיל כולי התהפכתי עם המוט ועוד בסט חימום עם מעט משקל. פדיחה קשה כי הייתי חייב לסיים עוד כמה סטים באותו תרגיל, לא יכולתי לברוח משם.
![]() |
#8 |
|
![]() אני כמעט הרגתי מישהו
![]() הוא עשה סקוואט, ואני הייתי אחריו. כשהוא סיים את הסט האחרון התחלתי לפנות את כל המשקולות מצד אחד(לא חשבתי שאם יהיה הרבה בצד אחד וכלום בצד השני יקרה משהו... כי כשעשיתי את זה עםן 40 קילו לא קרה כלום..) בקיצור, ניקיתי את כל המשקל מצד אחד, פתאום כל המוט עלה וכמעט עף לבן אדם לראש(עם איזה 60 בצד אחד ו0 בצד השני..) פעם מישהו עשה סקוואט, פתאום אני שם לב שהוא צריך עזרה, הוא כולו נתקע בעלייה למעלה אבל בלי תזוזה בכלל, פתאום הוא עף אחורה עם המוט חחחחחחח זה היה אחד הדברים המצחיקים.. הכי מבאס לו שהוא היה לבד ולא עם איזה חבר אז כל האימון הוא היה נבוך וכולם הסתכלו עליו..
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |