|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ושחכתי לומר משהו , התעמולה שלהם זהה לזו של הנאצים בשנות ה30.
כמובן חכמה הרבה יותר כי הם לא חסינים מפני תביעות (למרות שנדמה לי שלא חסרים להם חברים בבית המשפט עד כדי כך שהם לא צריכים סוללת עו"דינים) נראה לי אני פותח בלוג שנקרא "שמאל Watch" שמה אני אעשה דבנקינג רציני לחרא שהם כותבים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה אבל יש דרך להתבטא. תתמודד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
בשבילך אני אנסח את זה באופן חסין האשמות אד הומיניזם: קמפיין ההסתה הנוחכי של מערכת הארץ דומה מאוד למסע התעמולה המוקדם של הנאצים נגד היהודים בגרמניה ולאנטישמיות הישנה בימי הביניים. ניכרת קבוצה שמוצגת כחשובה לכל העולם בהם היהודים פוגעים , מוצגים "צדדים אפלים" שבדרך כלל פיקטיביים או מנופחים מחוץ להקשר של חיי הקהילה היהודיים. מציגים את היהודים כפרזיטים (מה שנכון חלקית מאוד לגבי חרדים בכל אופן) שפעם אחר פעם בקונספירציה מתוחכמת תוקעים סכין בגב המדינה וחיים על חשבונה. אבל כמובן זה אולי רק 20% מהבעייה איתם... רק שפה הם מבצעים זאת באופן הכי בוטה , בכל אופן מה שחשוב זה ה80% האחרים תראו את מדור הנוער שלהם , הם אלה שיחצנו את מיקל לואיס! תראו את מדור התרבות שלהם , פוסט ציונות בכל מאמר שבכלל לא קשור , הם השוו את סאבלימינאל לנאצי בגלל שהוא פטריוט לפני 5 שנים תראו את הטורים האלה שלהם תשימו לב איפה הHQ של המערכת שלהם נמצא וליד מה הוא נמצא תראו באיזה מפלגה מתפקדים רוב הכתבים של העיתון הזה וחברים בכירים בה (בכלל אתר הארץ עצמו פוסט ציוני לגמריי וואלה עוד מגדיר את עצמו כ"נייטרלי" ומאוזן) תשתכלו באיזה שפה הם משתמשים , ממש אל ג'זירה והכי מעצבן שהם לא נותנים למשתמשי פיירפוקס לכתוב טוקבקים (ואחרי זה אפשר רק להסיק מסכנה שזו קונספירציה כי כל האתר שלהפ פועל מצויין ורק זה לא והם רוצים לצנזר בקלות את משתמשי FF החכמים יותר חחח) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|