|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא לא ברור שלא...אני מדבר שזה בתוסף לאימונים נכונים ותזונה נכונה.... פשוט שמעתי דברים מדהימים על הקריאטין.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה יש הרבה תאוריות לגבי הקריאטין. אני חושב דווקא שהקריאטין יכול לעזור למי שרק התחיל להיתאמן(הכוונה אחרי 3-4 חודשים) כי זה יכול לעזור להיתאוששות של השריר ולעזור ליגדול טיפה יותר במסת השריר. כמובן שמישהו שאף פעם לא ניסה קריאטין והוא מתאמן די הרבה זמן אז זה יוכל לעזור לו להיתקדם. ב-100 אחוז לא ניתן לדעת מה הכי טוב,זה רק תאוריות.. מסכנה שווה לנסות.
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מזה משפיע אחרת?? הבנתי שאין בזה דבר לא חוקי זה רק נותן לך פוש אני סה"כ רוצה להתנפח ולגדול להגיע למימדים סיבירים ומשם להתחיל להתאמן רגיל כמו בנאדם לא כמו בודיבילדר...זה יעזור לי לפוש התחלתי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סליחה היתי חייב. אחי קריאטין לא הולך ל"נפח" אותך. תגדיר מימדים סברים ? הקריאטין פשוט יעזור לך לשרירים להיתאושש מהאימון וליבנות מסת שריר. יש אנשים שהקריאטין לא משפיע ויש שכן משפיע. בדרך כלל על מי שזה לא משפיע זה בגלל שלא חסר לו בגוף קריאטין ..
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני שוקל 62 רוצה להגיע ל70 .. בנוי יפה לא מסיבי לא ענק... כמו רועי קליין הזה באתר...או יש עוד כמה שאני יכול לתת לך דוגמאות אפילו פחות מהרועי הזה..בנוי אתה יודע מזה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|