ציטוט:
פורסם במקור על ידי Daniel-Barak
אינו מזיק, זה נכון, כל עוד התפריט מאוזן. להסתמך כדרך קבע על מאכלים בעלי GI גבוה זה לא טוב. אני מדבר על הקיצוניות שבדבר - רק GI גבוה, עם כמה שפחות, אם בכלל, סיבים תזונתיים, חלבונים ושומנים
|
אף אחד לא יאכל ר-ק מאכלים עם GI גבוה , כי מאכלים עם GI גבוה הינם פחמימות בעיקר , ככה שרוב החלבונים האיכותיים ברובם דלי GI , הקטע שGI לא משנה כדוגמה הכי קלאסית אם אני אוציא פיתה מקמח מלא או פיתה מקמח לבן ההבדל היחידי יהיה סיבים תזוניים (שפרט לשובע ואפקט בריאותי אין להם שום יתרון לפיתוח גוף) וכנ"ל הויטמנים והמינרלים (מולטיויטמין איכותי יכסה אותי יומי או כמות נכבדת של ירקות).