|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח מדברים מרוקאית אבל אם סלנג ישאלי חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא יודע, אבל מתוך ניסיון - כשאני חרמן, האימון שלי יותר טוב. אני בא לאימון חרמן ומטורף והולך להרים, תאמינו או לא, זה עוזר. ![]()
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() טוב לאחר נסיון זה די עוזר ממליץ בחום למי שיכול להפסיק זה בן הדברים הקשים כבר כעמט גמרתי ואמרתי יאללה נתאמן מחר במקום אבל החזקתי את עצמי ויצאתי לאימון היה אימון טוב והביצם דווקא סבבה חח אבל לא נראה לי שאני יאמץ תשיטה סתם נסיון חד פעמי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה לא גומר זה סתם נאגר שמה ויכול לגרום לדלקות אחי לא חבל על האשכים שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() סתם מסוכן מטומטם ומיותר,תסתדרו עם מה שיש ואחרכך תזריקו:]
סעמק שונא כאב ביצים תמיד שאני עם חברה שלי הרבה ואנחנו עושים הרבה דברים ישלי לא סובל אתזה
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ברגע שאתה מכריז על עצמיך כ:
נינג'ה - רמות הטסטוסטרון שלך צונחות ב50% פיראט - רמות הטסטוסטרון שלך עולות ב20% חוטב עצים - רמות הטסטוסטרון שלך עולות ב30% ובונוס של 10% אם אתה לובש חולצת כפתורים משובצת ויקינג - רמות הטסטוסטרון שלך עולות ב40% ספרטן - כל הפאקינג פלאזמה של הדם הופכת לטסטוסטרון.
![]() |
#50 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#51 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() תנסו את זה , דמיינו את עצמיכם בתחתונים חומים וגלימה אדומה , ותגידו "aou Aou Aou!!!"
פתאום העולם יהפוך לשחור לבן והאגס הזה במטבח יגרום לכם לחשק עז ללכת לבהות בפורנו. עריכה : רגע זה ברצינות עבד לפני אימון אחד שלי , שברתי שמה שיא בבנץ' במכונה ובדדליפט כאילו כלום
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ברור! THIS IS SPARTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
עשיתי 18 מתח, ואיזה 67 שכיבות שמיכה. במכון אני בקושי סוגר 10 מתח :laugh: מה קהל גורם לך לעשות... ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() בתאוריה זה נשמע סבבה, אבלל זה פשוט קשה לא לגמורר פשוט קשההה כאילו הגוף שלך רוצה את זה חח
![]() |
#56 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני ניסיתי את זה, הרבה פעמים, לרוב מלת ברירה, כשאני עם חברה שלי לפני אימון אין מצב לסקס אז היא גומרת ואני לא, ואז אני בא חם אש למכון מתנפל על המשקולות כמו אריה.
אני גם זוכר את המאמר ההוא אבל לנסות להביא ביד 10 דקות לפני האימון לא ניסיתי, אבל אני מניח שזה אותו דבר כמו שמישהי תעשה לך או what ever she gonna do...
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() כל פעם לפני שאתם הולכים לישון, או שתרדמו לערוץ האופנה בלילה יש הלבשנה תחתונה: אדריאנה לימה לפנים
![]() מובטח שתקומו בבוקר עם זיפים ו עלייה במסת שריר ![]()
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא עוזר... ניסיתי עוד באותו יום שפתחו את הפוסט... =s
פעם אחת הצלחתי להפסיק באמצע... כל שאר הפעמים לא... איך לעזאזל אפשר להפסיק באמצע?????????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |