|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() מגהסון זה ממשחקי הטלויזיה הראשונים שיצאו, זה מהישנים ביותר. מגה דרייב נחשב יותר "חדיש" בתקופה של אז. היה גם נינטנדו 16 ביט שהוא מקביל למגהדרייב רק של חברה מתחרה ויצאו אז גם המשחקים הניידים - גיים-בוי מאותה חברה של נינטנדו וגיים-גיר של סגה (אותה חברה של מגהדרייב). אחר כך יצאו הנינטנדו 64 ביט, הפלייסטיישן הראשון והמכשיר מאותה חברה של מגהדרייב ששכחתי את שמו, הוא לא היה פופלארי. הייתי אפילו מנוי למגזין "פריק"! אם מישהו זוכר את זה. זה עדיין קיים המגזין הזה בכלל? יא אללה איזה נוסטלגיות רצות לי בראש עכשיו, אתם לא מבינים. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
:):):):) רובקופ 1,2 מריו טנקים שהיינו משחקים על 2 תחרות קונגפו כדורגל עם כדור שבוקשי זז שם :):):):) איזה מצחיק זה ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אתם יודעים מה נזכרתי?
זוכרים את המשחקים של GENS ? שמורידים את התכנה הזו GENS ואז עם זה כל משחק שרוצים, כמו מגה דרייב כזה למחשב? היה שם את: מריו, אלאדין (איזה ענק), מלך האריות (עם המנגינה הנוסטלגית), bare knuckle מכל הסוגים, וכל המשחקים שהיו... איזה ענק זה... ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
צריך יום אחד להדליק לראות תמשחקים :):):):)
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |