|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני מכיר הרבה אנשים בכלל, ואני בפרט, שעבדו בסוג התוכניות האלו, וכן כמו שאתה עובד: AB בחלוקה לפלגי גוף, AB בחלוקה לתנועות, חלק ליניארית ומתחלפים בטווחי החזרות כל שבועיים-שלושה, חלק משלבים את כל טווחי החזרות באותו אימון (כמו שאתה עושה). בכללי, אני מאוד אוהב את הסטייל הזה: AB בכלל וחלוקה מהסו"ג הנ"ל בפרט. אני מאמין שאתה תסתדר עם התוכנית ותאהב גם. כמובן, הכל פתוח לשינויים וגיון, וגם את זה צריך לקחת בחשבון. בינתיים, יש לך תוכנית - לך על זה. לגבי העצימות - בוודאי שהא מספיקה. אתה אמור לתת כמעט את כל כולך בכל סט. הרעיון פה הוא לא לתת מיליון סטים, אלא כמות די מצומצמת (אך אידיאלית), של 7-9 סטים, וכמובן להתחשב בהרגשה הכללית - עד כמה השריר "עובד". כמובן שחימום טוב לפני האימון (קצת אירובי, מתיחות, סט-שניים של חימום במשקל קל בתרגילים מורכבים יהיה גם טוב) מכין אותך טוב יותר לקראת האימון, וגורם לכך שכמות הסטים הקטנה הזו תהיה מספיקה. ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לפני כמה ימים התחלתי תוכנית דומה. הנה שלי:
Upper A - Heavy push/Light pull Bench press 5x5 Incline/Military press 5x5 Row 2x10 Pullup/Pulldown 2x10 Upright Row 2X8 Arms 3x8-12 Lower A - Squat emphasis/Hamstring assistance Squat 5x5 Leg extension 3x8 Leg curl 3x10 Standing Calf Raise 3X12 Back extension 3x8-12 ABS 3x8-12 Upper B - Heavy pull/Light Push Row 5x5 Pullup/Pulldown 5x5 Bench press 2x10 Incline/Military press 2x10 Rear Lateral Raise 2X8 Arms 3x8-12 Lower B - Deadlift emphasis/Quads assistance Romanian deadlift 5x5 Leg curl 3x8 Leg extension 3x10 Standing Calf Raise 3X12 Back extension 3x8-12 ABS 3x8-12 *כל התרגילים שמבוצעים 5x5, לבצע פירמידה עולה. הוספתי תרגילים קטנטנים לכתף אחורית ואמצעית כי אני צריך עבודה ממוקדת שם. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|