|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אפילו שאני בחיטוב, אם מדובר בחזרה אחת, לא בעיה , אבל אני לא מאמין שאלו באמת הדרישות.
ובלי קשר למראה, שלדעתי אין לי שום יתרון, אפשר להתקבל אם יש הסמכה. גנטיקה לא קשורה לידע. ראה ערך "לייל מקדונלד".
![]() |
#4 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() מה אתה מזלזל בעצמך יא טמבל :| אנשים היו מתים להגיע למיימדים שלך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כנראה גם אני אעשה את הקורס (אולי בתאריך אחר, יש לי זמן, אני מסיים יב' ועוד לא סיימתי צו ראשון).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() איזה משפט חכם אמרת עכשיו באמת חבל על הזמן
קודם כל זה לא שכר מינימום ממש לא, ושנית כל אם אתה רציני ומשווק את עצמך בחדר כושר שאתה עובד בו אז אתה עושה את הכסף האמיתי משיעורים אישיים ויוצא מהסידור עבודה של החדר כושר עצמו. ושיעורים פרטיים זה יכול להגיע ל 150 שקל לשעה ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() א' המחיר של העבודה משתלם
ב' מהרבה בחינות עדיף לי בזמן הזה, לסיים עם פסיכומטרי, בגרויות למינהן , הכשרה ועבודה.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אימונים אישיים חבר'ה, בזה נמצא הכסף והרבה ממנו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה בשביל אימונים אישיים חייב חזות מרשימה.
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הגודל לא קובע , רק האיכות ואיך שמשתמשים במה שיש. ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מי שלוקח את האימונים האישיים זה בדרך כלל אנשים מבוגרים, והם לא יקחו מישהו צעיר, ולא נראה לי שהרשתות הגדולות ומכוני כושר גדולים למניהם יקחו מישהו צעיר, אולי בשכונתיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
מה רע לעבוד במכונים שכונתיים?זה גם כסף טוב. אף אחד לא אמר הולמס פלייס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
השייפ שנחשבת ה-חברה ה-לוקסוס ה-שירות עם כל הכבוד לה ולמאמנים שם אלה שמתמאנים חודש נראים יותר גדולים מהמאנים שם. איזה בחור יתן לאחד בן 18 לאמן אותו? ממתי אותו אחד ישאל את המאמן בן כמה הוא? המראה החיצוני קובע ולפי מה שראיתי גם זה כבר לא כלכך משנה. קצת קוביות קצת חזה וקצת ידיים. את זה משיג גם ילד בן 15 שמתאמן שנה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אה ואתה יודע שאתה צריך לפעמים לדרבן ולהיות קשוח וכו' כדי שהמתאמן יעשה את מה שצריך. בן 40 ירצה שילד בן 18 (או אפילו 15 חחחחח) יחלק לו פקודות??
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
מדובר במכון ובהתנהגות קצת יותר אגרסיבית לשם קבלת תוצאות. צריכים להסביר את זה בכוונה. אין שום קשר בין מה הוא מבין הוא לא ראה כלום בחיים שלו לבין מהלך האימון. עצם זה שהוא מדריך זה אומר שהוא השיג משהו במהלך החיים שלו לא?הוא הוכיח שהוא שווה משהו ולכן קיבל את התעודה אין שום קשר תאמין לי. אני יתן לך דוגמה בקשר לזה יש היום אנשים צעירים בני 20 שכבר מעלים לאוויר חברות מצליחות והם מעסיקים עשרות עובדים שכפולים מהם בגיל והבוס הצעיר נותן פקודות לעובדים אתה חושב שהעובדים לא מרגישים ככה?הם מרגישים מי הוא בכלל הבוס המפגר הזה סתם פוץ. אבל האם פעם עובד יגיד את זה לבוס שלו?בחיים לא. אותו דבר לגביי האימון למבוגרים תמיד יהיה את הקטע הזה שהוא סתם פישר שלא יודע מה מהחיים שלו נכון יש כאלה תמיד יהיו כאלה ונתקלתי בהרבה כארלה. אבל מה בדבר לאחרים הרבה יותר נחמדים שבאים לקבל תוצאות ולא סתם לקטר מהבוקר עד הערב לאלה דווקא יהיה הרבה יותר קל לפי דעתי להיפתח ולהתחבר לדור הצעיר העכשווי מאשר למאמן עצבני בן 30. יחלק לו פקודות? חביבי אני המאמן שלך ויכול ללמד אותך דבר או שתיים בספורט הזה ואם אני יצטרך לחלק לך פקודות בשביל שתוריד את כל ה40 קילו העודפים האלה אתה לא תתחצף אליי וה"ילד" הזה צריך להבהיר לו את זה. אין גם קטע של מאמן ילד שיעשה פוזות ויגיד י"אללה סבאל'ה תעשה עוד 5-6 חזרות אל תהיה עגלה יא מעפן". אם "ילדון" רוצה להתקבל למקום בודה עליו להוכיח את זה גם בהתנהגות לא חסר אנשים שמבוגרים בהתנהגות שלהם יחסית לגילם חייבים לשדר בגרות ובשלות במיוחד אם אתה צעיר זה הבסיס אין אפס. אין דבר כזה אחי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() לא הבנתי משהו אחד.
למה שלא יגייסו לעבודה מישהו שהוא בן 18 ממתי הגיל משנה? |
![]() |
![]() |
![]() |