|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קריאטין אקסטרים זה אחלה מוצר משולב בחומצות אמינו חיוניות לגוף ועם פחמימות בעלות אינדקס גלקימי מאוד גבוה, הוא משלב בתוכו מספר מרכיבים (שאותם תוכל לקרוא כמפורט באתר) שאין באף תוסף אחר. בכל אופן זה אחלה מוצר. אין צורך בהעמסה.
מנה כשעה לפני אימון. מנה מיד לאחר אימון. יספיק לך לחודש ימים בערך. בהצלחה, ואתה תראה תוצאות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תקנה קריאטין מונו זה מעולה. אם אתה מתקשה בעניין כלכלי תקנה נקי.. זה יתן לך כמעט אותם תוצאות, אבל האקסטרים פשוט טוב יותר וזה בדוק. לא קריטי בכלל אבל, בעיקר אם אתה לחוץ על כסף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() איך שווה לשלב אותם אחריי האימון ?
כף מדידה של האקסטרים + 0.8 סוכר ענבים + כף חלבון ? או שעדיף להוריד את כמות הפחמימות כי גם בקריאטין עצמו יש פחמימות מורכבות ופשוטות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
swisair, ההעמסה כוללת 20 גרם קריאטין מונו ביום. בכל 92 גרם קריאטין אקסטרים יש רק 12 גרם קריאטין מונו. אתה צודק וזה באמת לא משתלם. אני הייתי מציע לך לקנות קריאטין טהור פעם הבאה. אתה לא חייב לשלב אותו עם סוכר ענבים כדי שהקריאטין ייקלט טוב ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני רק יכול להתגונן עם מחקרים שבדקו קריאטין ופחממות, ולהעלות על הדעת הסבר אחר ל"השפיע". מה זה השפיע? אתה לא יודע אם הקריאטין משפיע עלייך או לא. אתה מנחש שזה כן, אם אתה עולה במשקל הגוף, או בכוח. שים לב. לכל מנת הגשה של 12 גרם קריאטין יש 280 קלוריות. אם אתה עושה העמסה, של 20 גרם קריאטין ביום זה יוצא לך 466 קלוריות אקסטרה ביום. אולי הבן אדם היה אוכל פחות מדי, ואז אכל תוספת של 466 קלוריות, זה דבר לא מבוטל. וככה הוא עלה במשקל ובכוח תוך שבוע, היות ו500 קלוריות ל7 ימים יכול להוסיף לפחות קילו שריר נקי.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|