|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
1 )הסבר את האידיאולוגיה הנאצית והגורמים והנסיבות לעליית הנאצים לשלטון 2)בסבר את הביטויים ליריבות בין המעצמות בשנות ה40 וה 50 והשפעתם על היחסים בין המעצמות בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה חבר'ה בהצלחה, באמת שבחינה קלה!!
הימרתי על איזה חצי חומר, במצב שאני לא יכול ליפול, היום חזרתי שעה, מחר לפני הבגרות שעה ושלום על ישראל.
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לשאלה הראשונה. האידיאולוגיה הנאצית דוגלת בעיקרון תורת הגזע. כמו שאצל בעלי חיים יש גזעים נחותים וגזעים עליונים אז גם ככה אצל בני האדם. ההיררכיאת גזעים של היטלר מחולקת ל3 חלוקות עיקריות: בראש הגזע הארי, גזע של אדונים, יוצרי תרבות. אחרייהם הגזע הסלאבי, גזע של עבדים שהארים הם אדונים שלהם, נושאי תרבות. בסוף הגזע השמי שבנייהם היהודים שהם הורסי תרבות וצריך להשמיד אותם כי הם רק מזהמים את העולם. האידיאולוגיה הנאצית תומכת במרחב מחייה של הרייך השלישי על חשבון העמים הסלאבים. להשתפשט לכיוון מזרח. וגם האידיאולוגיה דוגלת בשילטון יחיד עם אחד, רייך אחד, פירהר אחד. ein volk ein reich ein fürher פה מדובר עם שליט אחד, שמחליט בשביל העם שלו ובשביל הרייך. שליט טוטאליטרי. הנסיבות לעליית הנאצים לשלטון: 1. הסכם ורסאי הסכם ורסאי היה השפלה לעם הגרמני, הוטל עלייהם קנסות כבדים: לשלם פיצויים, הגבלות צבאיות ומדיניות והאשמה על המלחמה נפלה על גרמניה לבדה. העם הגרמני המושפל היה זקוק למושיע. 2. נפילת הבורסה האמריקאית ב1928 האמריקאים עזרו לגרמנים לשלם את הפיצויים למדינות המערב ברגע שהבורסה האמריקאית נפלה כם ככה הכסף שאמריקאים הביאו לגרמניה הפסיק להגיע, מה שגרם לעוני בעם הגרמני ושוב הצורך למושיע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
|
![]() ציטוט:
כלכלית חברתית ופוליטית כלכלית אתה כבר יודע שזה בגלל נפילת הבורסה חברתית :המשבר הכלכלי בעיקר פגע במעמד הבינוני שעליו נשענה הרפובליקה,החלה אווירת ייאוש וחוסר אמור במשטר הדמוקרטי שיציל את המצב.גרמנים רבים החלו לקוות למנהיג חדש שיציל את גרמניה כתוצאה מכך החלה המפלגה החלה לקוות למנהיג שיציל את גרמניה כתוצאה מכל החלה המפלגה הנאצית התחזק שכן המצע שלה התייחס לפיתרון הבעיות הכלכליות בגרמניה.בנוסף הכלכלי הסכמי ורסאי שכללו סעיפים מחריפים המאשימים את גרמניה במלחמה נתפסו ע"י הגרמנים כהשפלה מה שעודד עליית מפלגות קיצוניות. פוליטית אני לא ממש יודע את זה אבל זה בגלל החולשה של הנשיא וכמו שאתה אמרת שצריך להיות פיהרר ורייך אחד אחד והעם הצביע לו בלה בלה בלה ...כמו שאמרת נכון עוד שאלה ..הסבר מהו הפטרון הסופי ויחס האוכלסיה בארצות הכיבוש ליהודים ? ותן דוגמה אחת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אמ..בקשר פליתרון הסופי כנס לויקיפדיה אחי, יש שם פול חומר שיעזור לך כי אני זז לישון עכשיו וביחס האוכלוסיה אפשר לעשות השוואה בין היחס אצל פולין וביחס אצל דנמרק היחס של השלטון הנאצי כלפי האוכלוסיה הייתה שונה בגלל תורת הגזע, הפולנים עם גזע סלאבי, משמע גזע נחות, אז הגרמנים התייחסו אלייהם יותר בזילזול ולא נתנו להם חופש. העם הדני עם נחשבים לגזע הארי ולכן היחס אלייהם היה הרבה יותר פתוח ויותר חופש במדינה שלהם. היחס של האוכלוסיה כלפי היהודים היה קשור לכמה היהודים היו טמועים ומעורבבים באוכלוסיה המקומית. בפולין היהודים היו יותר מבודדים ושומרים על הזהות היהודית, לעומת היהודים בדנמרק שהתערבבו בעם הדני והיו חלק ממנו כבר. בקשר לדוגמא חפש על העם הדני בקשר לחסידי אומות עולם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זזתי לישון בהצלחה מחר אנשים! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#31 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לי יש (סעמק שוב פעם התעוררתי ב8 בבוקר
![]() מוגש על 100 ![]() בהצלחה לכולם! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה חזרה עצבנית מ 9 עד 1 בצהריים , בהצלחה לכולם!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה בגרות בהיססטוריה הולך לחרוש עד 1 ככה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() כסומו הבגרות הזאת
![]() יאללה זזתי...בהצלחה לכולם..!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() קראתי את רוב החומר פעם אחת... אני נראה לי די זוכר ! בהצלחה לכולם !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() מוגש של 75 מקווה להוציא משהו כזה
בהצלחה לכולם |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() בהצלחה לכולם!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
מושעה
|
![]() איך היה לכולם?
בעיקרון אני מתכנן להיכנס לכלא בחופש הגדול על רצח מורה, או לפחות לעשות לה איזה נזק ואני רציני כלום ממה שהיא לימדה לא היה בבגרות..ואני למדתי מצוין.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |