|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() שוקולד מכל סוגיו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() עוגיות מרוקאיות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() ארוחת בורגראנ'ץ מוגדלת ומשולושת[3 המבורגרים]...הכי לא בריא-הכי טעים =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() פיצה,המבורגר ,לאפה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() סמבוסק,שוקולד,שווארמה,פיתה עם פלאפל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() כל דבר שעשוי מבצק טוב שממלא אותי, בגטים, בורקסים, בייגלה, פיתות הכל הולך.
אם מדובר בארוחת צ'יט מסודרת ומאורגנת.. אז סטייק אנט' טוב על האש עם פיתות וסלטים עושה לי את זה ...
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() כשאין לי כוח לצאת ולקנות שטויות ולעשות צ'יט רציני אז אני אוכל איזה כמה קערות קרונפלקס שאני אוהב עם עוגיות.
אבל שאני יוצא זה לרוב לאפה עם שווארמה+צ'יפס+קולה או בבית אנחנו עושים על האש עם מלא אנטריקוטים,צוריסו,המבורגרים,סלטים,צ'יפס וכמובן עם הרבה צ'ימצ'ורי =]
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית לא ממש עושה ציטים אלא הציט שלי זה 4 או יותר פירות ביום ועל הזי# שלי תגידו מותר לאכול פרי או שתיים אבל זה הכיף שלי!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() איזה הגזמות הולכים פה וואי וואי..
כול אחד מנסה לצאת "גדול" עם הצ'ט .. שאני עושה צ'ט זה בקטנה המבורגר,או פיצה לא מגזים.. מה שכן פיצה יש בה 300 קלוריות למשולש פאק!!
![]() |
#30 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ירקות לא אורגניים.
P:
![]() |
#31 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() שוקולדים, ממתקי גומי, פיצה...הכי אוהב סניקרס P:
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לאבטיח יש מלא סיבים תזונתיים והוא גם מפוצץ בנוזלים שזה עוזר פעמיים. ומלון גם ככה אבל אם פחות נוזלים וזה בקושי קלוריות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתחילת החיטוב בא לי הכי על דייסת ש"ש בכל מיני טעמים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אצלי אישית כל יום שבת מהווה שילוב מבורך בין העמסת פחמימות לבין צ'יט. אותו יום מתאפיין בחוסר פרודוקטיביות מוחלט, לאורך כל היום הקיבה שלי גדושה ואני מסתובב לי חצי מעולף עם GH-Gutt. הזבל האפייני החביב עליי: -חלה מתוקה -ביקור באגאדיר, כולל צ'יפס, קולה ותוספות מכל המינים על ההמבורגר -מינונים חריגים של ירקות מוקפצים בשמן זית (במינון עודף בפני עצמו) -לאורך כל היום המשקאות החמים מומתקים בסוכר ולא סוכרזית לעזאזל, שיגיע כבר יום שבת... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
ואלה אצלנו אין כזה דבר לא לעשות צ'יט כל יום חח כשאתה רואה את האוכל של אמא ..ושל המסעדות ...........ובעיקררררר המסעדה הזאת שליד להמכון שלנו שאיך שאתה פותח את הדלת אתה רואה אותה :):):):) ...זה דבר קשה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() בדרך כלל זה
פיתוות המבורגר וצ'יפס שווארמה בפיתה (לא,לא 1ולא 2) ![]() שישיליק (אחד האהובים אלי) במיונזזזזזזזזזז ![]() ולפעמים זה סתם קציצות אבל טעימות,על מחבת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() לאפה עם 2 פרגיות חומוס סלט צ'יפס והרבה קולה,היה פעם אחת שממש הדרדרתי ואכלתי 2 מגשי פיצה בשבוע,עשיתי פעמיים בשבוע שעה וחצי אירובי להוריד הכל
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() אוהוו יש הרבה הנה כמה מתוכם:
- ארוחה בבורגרס בר של המבורגר גדול ומלא צ'יפס וקולה - ארוחת טריפל מוגדלת בבורגר קינג (של ה-3) - מגש פיצה שלם ובקבוק קולה גדול - מנה פלאפל בלאפה עם מלא צ'יפס וקולה - שווארמה (והרבהה) עם צ'יפס וקולה |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
מסעדה מול המכון ? חחח ! איזה מיקום גאוני !
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|