ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 11-06-07, 13:23   #41
igorek
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
כן אבל גם מעצבן שאנשים הופכים את הפורום שלו לקדוש ומטיפים לכולם כמה שלאנשים מפורום כמו שלנו "אין מושג" וכמה ש"לייל קדוש חכם ויודע הכל" שילך הוא והפורום שלו לחפש מי יזיין אותו בנתיים הוא זה שיושב בבית כל היום וכותב מאמרים ולא יוצא,אנחנו אלו שיוצאים מהבועה כדי להצליח בחיים לא צריך כל היום לשבת בבית וללמוד צריך גם לקבל קצת ניסיון מבחוץ אם אתה מבין אותי גבר..
לבנאדם יש הרבה מאוד ניסיון, תסמוך שליי ואת האמת אף אחד פה לא אומר "לייל קדוש חכם ויודע הכל".
נראה לי שאתה חושב שהפורום שלו זה איזה מקום שנכנסים אליו אנשים, שואלים שאלות ולייל הדגול עונה להם וכולם ממשיכים בדרכם. זה לא ככה ויש שם דיונים רציניים וגם הרבה אנשים עם ניסיון.
זה לא שיושבים שם איזה מדענים שכל היום עוסקים במחקרים.
igorek מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-07, 13:23   #42
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי igorek
לא, פשוט מצחיק אותי שאנשים פה יורדים עליו ועל הפורום שלו כאילו פה זה איזה פורום שכל ה"סוסים" בעולם גולשים בו כשהפורום של לייל הוא פורום מבין ה-highest rated ברשת והרבה מאוד אנשים בעלי שם גולשים שם.
לא יזיק לצאת מהבועה מדי פעם.
אוקיי אתה יודע מה, בוא נגיד שגיל ולייל מדענים, לכל מדען יש תיאוריות אחרות, ולכל אחד יש הוכחות שהשיטה שלו עובדת. כל אחד יכול לבחור לבד לאיזה מדען הוא מאמין למרות שכל אחד מהם יכול להראות שדווקא השיטה שלו מראה תוצאות.. זאת בחירה אישית.
דוגמא נוספת, תשווה את זה לדת, יש הרבה דתות, כל אחת מתיימרת להיות הכי טובה הכי נכונה הכי אמיתית, בסופו של דבר לכל דת יש את קהל המאמינים שלה.
ישן 11-06-07, 13:24   #43
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ג'ונס
איזה ספרים הוא כתב??
מאמרים,ספרים,מחקרים תכנס לפורום שלו תיראה אני אישית לא חושב שבן אדם שמתעסק בפיתוח גוף צריך לאכול 2 ארוחות ביום זה פשוט טירוף חולני!
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-07, 13:27   #44
igorek
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
אוקיי אתה יודע מה, בוא נגיד שגיל ולייל מדענים, לכל מדען יש תיאוריות אחרות, ולכל אחד יש הוכחות שהשיטה שלו עובדת. כל אחד יכול לבחור לבד לאיזה מדען הוא מאמין למרות שכל אחד מהם יכול להראות שדווקא השיטה שלו מראה תוצאות.. זאת בחירה אישית.
דוגמא נוספת, תשווה את זה לדת, יש הרבה דתות, כל אחת מתיימרת להיות הכי טובה הכי נכונה הכי אמיתית, בסופו של דבר לכל דת יש את קהל המאמינים שלה.
מה הקשר למדענים?
חחח עומרי, נראה לי שאתה חושב שהוא בא וכל היום מפליץ איזה תאוריות חדשניות על האימונים כשהוא בעצם אומר שכל דבר עובד ולא צריך להתעסק בקקה כל היום.
הוא לא מציג איזה שיטות שונות שאף אחד לא ראה בחיים.
תגלוש קצת בפורום שלו, אתה תשנה את דעותיך עליו.
ישן 11-06-07, 13:27   #45
Night_Wolf
Banned

ציטוט:
לבנאדם יש הרבה מאוד ניסיון, תסמוך שליי ואת האמת אף אחד פה לא אומר "לייל קדוש חכם ויודע הכל".
נראה לי שאתה חושב שהפורום שלו זה איזה מקום שנכנסים אליו אנשים, שואלים שאלות ולייל הדגול עונה להם וכולם ממשיכים בדרכם. זה לא ככה ויש שם דיונים רציניים וגם הרבה אנשים עם ניסיון.
זה לא שיושבים שם איזה מדענים שכל היום עוסקים במחקרים.
עובדה יש בפורום 2 אנשים אם היקף יד 30 על 20 קילו שעשו ממנו ישו,אני בכל מקרה כמו שעומרי ציין שייך "לקהל המאמינים" שהתפריט תזונה של 6 ארוחות ביום הכי משתלם לתחום הBB אם 2 ארוחות או 3 בריא או יעיל יותר לדיאטה אחרת או לחיי יום יום פשוטים זה משהו אחר לגמרי אבל זה לא התחום שלי אז אני לא מתרגש מזה,אבל אם מכניסים את זה לתחום שאני מתענין בו אז אין סיבה שאני לא אגיב לטירוף הזה.
ישן 11-06-07, 13:28   #46
igorek
חבר פעיל

ציטוט:
מאמרים,ספרים,מחקרים תכנס לפורום שלו תיראה אני אישית לא חושב שבן אדם שמתעסק בפיתוח גוף צריך לאכול 2 ארוחות ביום זה פשוט טירוף חולני!
הוא עוסק בהחלקה על קרח אבל פעם הוא עסק בפאוורליפטינג.
ישן 11-06-07, 13:28   #47
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

הלינק שאיגור הביא לך לא עובד משום מה. בכל מקרה, זה לא הפורום שלו, זה האתר הכללי, הנה לינק לפורום, אבל אתה צריך להרשם כדי לקרוא שם.

http://www.bodyrecomposition.com/forums/
ישן 11-06-07, 13:29   #48
Night_Wolf
Banned

ציטוט:
הוא עוסק בהחלקה על קרח אבל פעם הוא עסק בפאוורליפטינג.
החלקה על הקרח WHAT A WUSE חחחחחחחח ואל תגיד שלא!

פאוורליפטינג זה נישמע כבר יותר רציני ואתה בתור אחד שמתענין בתחום אתה רוצה להגיד לי שזה נשמע לך הגיוני שפאוורליפטר שכל התחום שלו מתבסס על כוח ומסה יאכל 2 ארוחות מסכנות ביום?
ישן 11-06-07, 13:31   #49
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
מה הקשר למדענים?
חחח עומרי, נראה לי שאתה חושב שהוא בא וכל היום מפליץ איזה תאוריות חדשניות על האימונים כשהוא בעצם אומר שכל דבר עובד ולא צריך להתעסק בקקה כל היום.
הוא לא מציג איזה שיטות שונות שאף אחד לא ראה בחיים.
תגלוש קצת בפורום שלו, אתה תשנה את דעותיך עליו.
לא הבנת את מה שכתבתי, הכוונה שלי שיש כאן 2 גישות, לכל גישה יש את המעריצים שלה,ושתי הגישות יכולות להראות תוצאות ולהתיימר להיות הכי טובות. מה שמבדיל בין 2 המחנות זה אמונה אישית... זה הכל.
אני לא לוקח שום צד כי אני טיפוס עצמאי בקטע הזה,אני לא אוכל 8 ארוחות ביום אבל אני גם לא אוכל 2 ארוחות ביום, אני משלב בכל תחום את הדעה שלי ומגבש לפי הרצונות והצרכים שלי את האמונות שלי. בסופו של דבר זה תלוי באמונה שלנו, כי יכול להיות ששני מחקרים יראו אותה תוצאה אבל ההבדל הוא שכל בן אדם יבחר בסוף את השיטה לפי התחושת בטן שלו והאופי שלו.
ישן 11-06-07, 13:31   #50
igorek
חבר פעיל

ציטוט:
החלקה על הקרח WHAT A WUSE חחחחחחחח ואל תגיד שלא!

פאוורליפטינג זה נישמע כבר יותר רציני ואתה בתור אחד שמתענין בתחום אתה רוצה להגיד לי שזה נשמע לך הגיוני שפאוורליפטר שכל התחום שלו מתבסס על כוח ומסה יאכל 2 ארוחות מסכנות ביום?
הוא לא אוכל 2 ארוחות ביום... הוא גם לא ממש ממליץ על זה.
ישן 11-06-07, 13:34   #51
igorek
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
לא הבנת את מה שכתבתי, הכוונה שלי שיש כאן 2 גישות, לכל גישה יש את המעריצים שלה,ושתי הגישות יכולות להראות תוצאות ולהתיימר להיות הכי טובות. מה שמבדיל בין 2 המחנות זה אמונה אישית... זה הכל.
אני לא לוקח שום צד כי אני טיפוס עצמאי בקטע הזה,אני לא אוכל 8 ארוחות ביום אבל אני גם לא אוכל 2 ארוחות ביום, אני משלב בכל תחום את הדעה שלי ומגבש לפי הרצונות והצרכים שלי את האמונות שלי. בסופו של דבר זה תלוי באמונה שלנו, כי יכול להיות ששני מחקרים יראו אותה תוצאה אבל ההבדל הוא שכל בן אדם יבחר בסוף את השיטה לפי התחושת בטן שלו והאופי שלו.
אבל לא הבנתי על איזה גישות אתה מדיוק מדבר, כמו שאמרתי, הוא לא מציג איזה תיאוריות ביזאריות שהתבססו על איזה מחקר, מה גם שאין חושב שיש שיטה אחת ויחידה שעל-פיה צריך לפעול והוא בעצמו אומר את זה, חוץ מזה שהוא גם לא ממליץ בשום מקום לאכול 2 ארוחות ביום, לא יודע מאיפה הבאתם את זה.
ישן 11-06-07, 13:34   #52
Night_Wolf
Banned

ציטוט:
הוא לא אוכל 2 ארוחות ביום... הוא גם לא ממש ממליץ על זה.
חחחחחחחחחחח הייתי רושם לך תגובה די גדולה ומכובדת עכשיו אבל כבר לא נעים מהמריבה המטופשת פה אם השחיפונים (ואתה יודע על מי אני מדבר חחח) אז נוותר ושכל אחד ילך בדרכו.
ישן 11-06-07, 13:34   #53
ran_z
חבר פעיל

הסמל האישי שלran_z

תכף יגיעו חסידי מקדונלד להגן על האליל שלהם, אני מריח אותם בדרך לפה, כל החובקי Hft האלה.

כשתבין...תגדל!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
ran_z מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-07, 13:36   #54
Night_Wolf
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ran_z
תכף יגיעו חסידי מקדונלד להגן על האליל שלהם, אני מריח אותם בדרך לפה, כל החובקי Hft האלה.
אל תידאג אחינו היקר והאהוב מכל אנחנו נלחם ונגרש אותם בחזרה ל שחיףLAND שם מקומם האמיתי!

חחח סתם
ישן 11-06-07, 13:36   #55
igorek
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ran_z
חחח אני מניח שלא עברת על השירשור...
ישן 11-06-07, 13:37   #56
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

ציטוט:
אם זה מה שהוא אאומר,אז הוא דפוק ולא משנה לי מה אחרים יגידו !

אלק 2 ארוחות חחחחחחחחחחח
Bodybuilder מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-07, 13:39   #57
תומר זכאי
מושעה

נערך..
תומר זכאי מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-07, 13:41   #58
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

ציטוט:
פורסם במקור על ידי תומר זכאי
בפורום הזה כל החכמים מקשיבים לאל המדע וכל הטיפשים מקשיבים לאל הגיל גרנות הטיפש לא פחות.
רק עומרי הטיפש הראשי מקשיב לאלים מוזרים מהמיתולגים שהוא מכיר בע"פ אז באמת שאין סיבה להתייחס עליו.
הטיפשים ימשיכו לעשות טעויות כי הם לומדים מעוד טיפשים במקום להשתנות, הטיפש הראשי (גיל לא עומרי) ימכור להם סטרואידים והם יהיו גדולים חסרי זין כל החיים.

אני מעדיף להיות כמו לייל מאשר גדול עם ביצים ומוח קטנים ביחס הפוך לגדילה של הבייספס כתוצאה משימוש בחומרים ולא מתזונה נכונה ואימונים חזקים.

שבוע טוב
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי אתהההההההההה
Bodybuilder מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-07, 13:42   #59
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
אבל לא הבנתי על איזה גישות אתה מדיוק מדבר, כמו שאמרתי, הוא לא מציג איזה תיאוריות ביזאריות שהתבססו על איזה מחקר, מה גם שאין חושב שיש שיטה אחת ויחידה שעל-פיה צריך לפעול והוא בעצמו אומר את זה, חוץ מזה שהוא גם לא ממליץ בשום מקום לאכול 2 ארוחות ביום, לא יודע מאיפה הבאתם את זה.
לא ירדת לשורש העניין של מה שכתבתי. אני אנסה לכתוב לך את זה פעם שלישית בצורה אחרת.
יש 2 מחנות.
1-המחנה המסורתי של הפיתוח גוף,שיטות אימון מסורתיות +תזונה כזאת("OLD SCHOOL) הקבוצה של "ישראלבודי" למשל עם כל המתחרים והשיטות של גיל, וקהל המעריצים של השיטות האלה בפורום.
2- מצד שני מחנה אחר,בולט,עידן,אתה,גל,משה וכו',מייצגים שיטות אחרות שמטילות ספק על ה-"old school" הישן , ושוחטים את כל הפרות הקדשות והמיתוסים העתיקים של התחום.

לכל מחנה מבין 2 אלה, יהיו אנשים מרוצים מהשיטה שראו תוצאות, וכאלו מאוכזבים. לכן כל אדם יבחר את הגישה שהוא מאמין בה,וזה קשור יותר לתחושת בטן ואופי מסויים(אם למעשה שתי השיטות מראות תוצאות כמובן).
לכן הויכוחים האלה עקרים, בדיוק כמו ויכוח בין נוצרים ליהודים לגבי מי הדת האמתית והנכונה ביותר.
ישן 11-06-07, 13:44   #60
ran_z
חבר פעיל

הסמל האישי שלran_z

ציטוט:
אל תידאג אחינו היקר והאהוב מכל אנחנו נלחם ונגרש אותם בחזרה ל שחיףLAND שם מקומם האמיתי!

חחח סתם
גלעד יא סלאם עליק איזה יד פיתחת , איש המשקולות והאשכולות היקר שלנו, אני מקווה שיגיע היום שתעלה על הבמה ותאכל עם מלח את שאר המתחרים, במיוחד את אלה שגולשים בפורום של לייל ועושים UD2 . חחח'
(כשהיום הזה יגיע תודיע לי, מניאק מי לא בא לעודד אותך, אני לא הולך לתחרויות אבל אותך אני יבוא לעודד עם זמבורות כמו במשחק של בית"ר).

כשתבין...תגדל!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
ran_z מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא