ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-06-07, 22:08   #141
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי erezg
שוב, שלא תבין אותי לא נכון, איני תומך באכילה של כ-6 ארוחות ביום מאחר ואדם "סוס אחושרמוטה" כזה או אחר המליץ לי כך.

אני תומך בכך, לאחר ניסיון ולאחר קריאה מרובה. כן, מרבית ההמלצות הן לאכילה מרובה של ארוחות.
דנו בפורום בסוגיה זו לא אחת, ואני חייב לציין כי המחקר הרציני ביותר שהציגו בפניי בכדי להראות שריבוי ארוחות אינו מאיץ את חילוף החומרים, התבצע למשך שבוע או שבועיים בלבד, באכילה סבירה של קלוריות, על כמות מעטה של אנשים.

טרם נתקלתי במחקר שבוצע למשך זמן והוכיח שאכילה מרובהאינה מאיצה את חילוף החומרים.

כמו כן, סבורני שהדבר משמעותי שמדובר על כמות גבוהה של קלוריות כפי שצורכים אנו, מפתחי הגוף.

זוהי הסיבה, לכך שבחיטוב או בצריכת קלוריות מתונה, לא יהיה אולי הבדל משמעותי בין צריכה של 3 ל-6 ארוחות.

עם זאת, אדם שצורך 4000 קלוריות, האם נשמע לך הגיוני שיחלקן לשתי ארוחות של 2000 קלוריות, או ל-3 ארוחות של 1300 קלוריות פר ארוחה?

ד"א אני מחשיב עצמי עם תומכי לייל .. אך עם זאת לא הולך אחריו בצורה עיוורת.

כאן תוכל לראות כי הוא ממליץ להימנע מצריכה של ארוחה אחת או שתיים בלבד.

. You may start to see differences when you start looking at silly extremes like 1 meal vs. 6 meals or 2 meals vs. 6 meals but only because, with very low meal frequencies, you're spending too much of the day with no nutrition.

שים לב שהוא מדבר על תדירות הארוחות ולא על מספרן, וממליץ להימנע מלא לאכול מספר רב של שעות.

אכן הוא אומר שלא יהיה הבדלל משמעותי בין 3 ל-6 ארוחות, אך להבנתי, לא ניתן להגיד זאת באופן גורף. הכל תלוי בנסיבות.

אם מדובר בכמות מתונה של קלוריות, לא תהיה בעיה.
אם מדובר ב-3 ארוחות בהפרשים של כ-5 שעות בין ארוחה לארוחה, גם כן לא תהיה בעיה.

עם זאת כאשר אתה מדבר על אי אכילה במשך 16 שעות, באופן יומיומי, אני חושב שתתעורר בעיה.
אתה יכול להסתכל במחקר שאני הבאתי, הוא 8 שבועות.
אנשים אכלו מאוזן והקבוצה של הארוחה אחת לא פירקה שריר ואיבדה 2 קילו, ירידה של קילו שומן בחודש בלאכול מאוזן

כמות קלוריות גבוהה לא רלוונטית בחיטוב, דבר ראשון. דבר שני, תסתכל בפורום שלו על הפוסטים של הIntermittent Fasting, המחקרים הללו מראים אחרת (יש אפילו מחקרים שמראים שאכילה מוזרה שכזאת עלולה להיות אפילו בריאה) אנשים עשו מאסה עם אכילה בטווח של 8 שעות (שזה ~2 ארוחות ככה ביום) ועלו בשריר וירדו בשומן.

אני לא תומך לייל, אני לא הולך בצורה עוורת אחרי אף אחד. אם הדיאטה/תוכנית אימונים לא עובדת עליי טוב אני לא עושה אותה, פשוטו כמשמעו.
בציטוט שהבאת הוא לא אומר שזה לא טוב מבחינת הרכב גוף, זה לא סותר את דבריי.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moshebe
Bullet אתה באמת אוכל 800 קלוריות ליום?!
לא באופן קבוע חחחח רק כשאני עושה PSMF.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק  
ישן 08-06-07, 22:14   #142
moshebe
חבר פעיל

Bullet אתה באמת אוכל 800 קלוריות ליום?!
moshebe מנותק  
ישן 08-06-07, 22:16   #143
m0she
מנהל מחלקת התזונה

כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה

אתם חבורה של אידיוטים.

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק  
ישן 08-06-07, 22:16   #144
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אני מדבר בתור אחד שמרוצה מגיל. אני מדבר בתור לקוח מרוצה ויש פה עוד רבים כאלה. אני אישית לא נתקלתי באחד שבא לגיל ועשה את מה שהוא הביא לו 1 ל1 ולא הגיע לתוצאות.

אמרתי כבר בתחילת הפוסט שמה שחשוב זה לא אם אתה גדול אלא אם אתה גדל.
מה זה תוצאות? כל התקדמות שהיא היא תוצאה. עליתי 15 קילו, אז מה? זאת תוצאה. עשיתי חיטוב והורדתי 8 קילו (שאגב, החיטוב הזה היה ממש לא בשיטה המקובלת. טחנתי סוכר ענבים, גבינות צהובות 28% שומן, והכי גרוע, אכלתי "רק" 4 ארוחות ביום! ). 8 קילו זאת תוצאה? זאת תוצאה ועוד איך. הרבה אנשים היו מתים להוריד 8 קילו ולא מצליחים. הבעיה כאן היא, שהחבר'ה המגודלים של הפורום טוענים שהם הגיעו לגודלם בזכות השיטות המקובלות, וכל עוד אני אעבוד לפי השיטות הלא מקובלות, אני לא אתקדם בחיים. או במילים אחרות, אם אני אעבוד לפי השיטות המקובלות - אני בהכרח אהיה גדול. אהה, מצאתי כשל לוגי.

אוקיי, אז לגבי ההדגשה שלך. אתה מאמין שכל אחד יכול לגדול, ואת האמת, גם אני. השאלה היא, עד כמה כל אחד יכול לגדול? הגודל הסופי אליו תגיע הוא נגזרת ישירה מתקופת הגדילה ומקצב הגדילה שלך. אם אני אגדל במשך שנתיים בקצב מהיר, בסופו של דבר אני אהיה יותר גדול ממישהו שיגדל במשך שנה בקצב איטי. מסכים איתי?

אני אמשיך להגיב כאן בקשר לתגובה השניה שלך אלי.
אין לי הרבה להוסיף, חוץ מזה ששוב פעם, אתה דיברת על זה שלכל אחד תהיה התקדמות ואני כבר הסכמתי עם זה. אני לדוגמה התקדמתי.
- Idan - מנותק  
ישן 08-06-07, 22:26   #145
gal.T
צוות ישראלבודי

הסמל האישי שלgal.T

עוסק ב:: Making the world a better place

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
אתם חבורה של אידיוטים.
ואני אחד מהם. איך לא ראיתי את זה מההתחלה, במקום לבזבז זמן יקר על השטויות האלה?.

gal.T מנותק  
ישן 08-06-07, 22:36   #146
Antonator1
הושעה

אני עם בולט ואיגור...

בגלל שקראתם באיזה אתר ששווה לאכול 5 - 6 ארוחות ביום בהפרשים של 2 - 4 שעות, עכשיו אתם אוטומטית קובעים שכל המקצוענים עושים את זה? באמת מה זה השטויות האלו?! גם הם בני אדם... מה נראה לכם, בגלל שהם מקצוענים - אז הם רובוטים שמתוכנתים לאכול כל 3 שעות, כמות מדוייקת של קלוריות ולהתאמן שעה וחצי בדיוק? סביר מאד להניח שהרבה מהמקצוענים אוכלים הרבה שטויות, לא סופרים קלוריות עד האחרונה, לא אוכלים כל 3 שעות וכו...

חלקכם מתייחסים לגיל גרנות כאילו הוא אל. יופי, אנשים הגיעו לתוצאות איתו. אבל מה? יש פול אנשים שהגיעו לתוצאות גם בלעדיו... למעשה יש לא מעט אנשים בארץ שמשתינים ממגדל גבוה על ישראלבודי, קובי זרע, גיל גרנות וכל זה, מתאמנים עם מוט אולימפי ופלטות בגאראג' שלהם ומגיעים למסה, חיטוב וכח גדולים בהרבה מהרבה מכם\מאיתנו. יודעים מה? יש אנשים שאוכלים כמו בן אדם רגיל ומפמפמים ברזל חזק פעמיים בשבוע והם יותר גדולים מכולכם. איך אני איתכם? כך שלהצדיק בצורה גורפת את השיטות שאתם משתמשים בהם רק בגלל שאתם די גדולים זה בולשיט.

ואני לא אומר שאסור לאכול כל 3 שעות. אני רק מצטרף לבולט ואיגור בטענתם שזה די מיותר. גם אני כשהתחלתי הייתי מייחס חשיבות לכל הזבל הזה (לאכול כל 3 שעות, לאכול ארוחה לפני אימון ואחרי אימון בזמנים ובכמויות מדויקות, לישון בדיוק 8 שעות כל לילה, לאכול 6 ארוחות וכאלה). כמו שאמרתי, זה לא מזיק ואפילו נוח, אבל זה מיותר בכל הנוגע להתקדמות אמיתית. לקבוע שאיגור ובולט שהם לא מתקדמים (למרות שאיגור ועוד איך מתקדם) זה דבר אחד. אבל תהיו מודעים לכך שיש אנשים לא משקיעים חצי מכם ומגיעים לתוצאות יותר מרשימות.

מסקנה - אתם אלה שמתעסקים בקקה.
Antonator1 מנותק  
ישן 08-06-07, 22:43   #147
Deja Vu
חבר פעיל

מה שמצחיק זה שהאנשים פה שאוכלים אם הסטופר ולא יוצאים מהבית בשביל לא להפסיד ארוחה קוראים לאנשים שמייחסים חשיבות לדברים הבאמת חשובים כמו כמות קלוריות וכמות חלבון משחקים בקקי
Deja Vu מנותק  
ישן 08-06-07, 22:47   #148
moshebe
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Deja Vu
מה שמצחיק זה שהאנשים פה שאוכלים אם הסטופר ולא יוצאים מהבית בשביל לא להפסיד ארוחה קוראים לאנשים שמייחסים חשיבות לדברים הבאמת חשובים כמו כמות קלוריות וכמות חלבון משחקים בקקי

מחזק,גם אני חושב(כמובן שזאת דעתי האישית ויש פה המון שהרבה יותר מבינים ויכולים לחשוב אחרת)

אני גם חושב שכמות הקלוריות הסופית היא בעצם מה שתקבע
moshebe מנותק  
ישן 08-06-07, 22:51   #149
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moshebe
מחזק,גם אני חושב(כמובן שזאת דעתי האישית ויש פה המון שהרבה יותר מבינים ויכולים לחשוב אחרת)

אני גם חושב שכמות הקלוריות הסופית היא בעצם מה שתקבע
בינגו.
Antonator1 מנותק  
ישן 08-06-07, 22:52   #150
- Idan -

הסמל האישי של- Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
אני עם בולט ואיגור...

בגלל שקראתם באיזה אתר ששווה לאכול 5 - 6 ארוחות ביום בהפרשים של 2 - 4 שעות, עכשיו אתם אוטומטית קובעים שכל המקצוענים עושים את זה? באמת מה זה השטויות האלו?! גם הם בני אדם... מה נראה לכם, בגלל שהם מקצוענים - אז הם רובוטים שמתוכנתים לאכול כל 3 שעות, כמות מדוייקת של קלוריות ולהתאמן שעה וחצי בדיוק? סביר מאד להניח שהרבה מהמקצוענים אוכלים הרבה שטויות, לא סופרים קלוריות עד האחרונה, לא אוכלים כל 3 שעות וכו...

חלקכם מתייחסים לגיל גרנות כאילו הוא אל. יופי, אנשים הגיעו לתוצאות איתו. אבל מה? יש פול אנשים שהגיעו לתוצאות גם בלעדיו... למעשה יש לא מעט אנשים בארץ שמשתינים ממגדל גבוה על ישראלבודי, קובי זרע, גיל גרנות וכל זה, מתאמנים עם מוט אולימפי ופלטות בגאראג' שלהם ומגיעים למסה, חיטוב וכח גדולים בהרבה מהרבה מכם\מאיתנו. יודעים מה? יש אנשים שאוכלים כמו בן אדם רגיל ומפמפמים ברזל חזק פעמיים בשבוע והם יותר גדולים מכולכם. איך אני איתכם? כך שלהצדיק בצורה גורפת את השיטות שאתם משתמשים בהם רק בגלל שאתם די גדולים זה בולשיט.

ואני לא אומר שאסור לאכול כל 3 שעות. אני רק מצטרף לבולט ואיגור בטענתם שזה די מיותר. גם אני כשהתחלתי הייתי מייחס חשיבות לכל הזבל הזה (לאכול כל 3 שעות, לאכול ארוחה לפני אימון ואחרי אימון בזמנים ובכמויות מדויקות, לישון בדיוק 8 שעות כל לילה, לאכול 6 ארוחות וכאלה). כמו שאמרתי, זה לא מזיק ואפילו נוח, אבל זה מיותר בכל הנוגע להתקדמות אמיתית. לקבוע שאיגור ובולט שהם לא מתקדמים (למרות שאיגור ועוד איך מתקדם) זה דבר אחד. אבל תהיו מודעים לכך שיש אנשים לא משקיעים חצי מכם ומגיעים לתוצאות יותר מרשימות.

מסקנה - אתם אלה שמתעסקים בקקה.
מה שיותר מגוחך, שהם קובעים משהו שהוא לא נכון מבלי שהם ניסו אותו בכלל. אף אחד מהם הרי לא ניסה להתקדם עם 3 ארוחות לאורך זמן, אבל משום מה החליטו "שזה ידוע שחייבים לאכול 6 ארוחות". פעם היה ידוע שכדור הארץ הוא מרכז היקום וכל כוכבי הלכת כולל השמש סובבים סביבו. כשגלילאו גליליי הציע שהשמש היא במרכז ושאר כוכבי הלכת סובבים סביבה, הוא הועמד על כך למשפט בגלל שהוא התנגד לגישה המקובלת.
- Idan - מנותק  
ישן 08-06-07, 23:01   #151
m0she
מנהל מחלקת התזונה

כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gal.T
ואני אחד מהם. איך לא ראיתי את זה מההתחלה, במקום לבזבז זמן יקר על השטויות האלה?.
זה בסדר, אני ניסיתי להסביר מה זה רגרסיה ליניארית.

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק  
ישן 08-06-07, 23:08   #152
- Idan -

הסמל האישי של- Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
LOL. באמת משה, מה חשבת לעצמך? :laugh:
- Idan - מנותק  
ישן 08-06-07, 23:45   #153
Kachok

הסמל האישי שלKachok

כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
שלח הודעה דרך MSN אל Kachok

Wtf מה הולך פה בפוסט הזה? אפילו בפוסטים של סנדריק לא הולכת כזו התעסקות בצואה...

עד מתי ספטמבר 07?:cry_1:

Kachok מנותק  
ישן 09-06-07, 00:00   #154
gal.T
צוות ישראלבודי

הסמל האישי שלgal.T

עוסק ב:: Making the world a better place

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
כן, זה היה משעשע.

ראיתי סרט לאחרונה שהשרשור הזה הזכיר לי אותו. מדובר שם על בחור ובחורה שהוקפאו במטרה להחזירם לאחר שנה (כניסוי ראשוני לטכנולוגיה הזאת בבני אדם), כאשר הדברים השתבשבו, והם נשכחו בהקפאה. קיצר, הראו איך האבולוציה מתקדמת בזמן שהם מוקפאים, ומה שקרה זה שהטפשים הראו נטייה גבוהה להתרבות, החכמים כמעט ולא, וכך, 500 שנה מאוחר יותר העולם כולו היה מלא באנשים בורים שלא ניתן לתאר את טיפשותם במילים.
כצפוי, הבחור והבחורה התעוררו מההקפאה בדיוק באותה תקופה, ומראים בסרט איך הם מנסים להשתלב. מה שהיה כלכך דומה לשרשור הזה בסרט, זה שהבחור כל הזמן ניסה לפנות להגיון שלהם, להשתמש במילים גבוהות, בהסברים מתוחכמים, אך לא רק שהדבר נפל על אזניים ערלות שלא מבינות, הם גם כמעט הרגו אותו בגלל זה. ובסופו של דבר, רק כשהוא דיבר איתם בגובה העיניים, במילים ובהגיון המעוות שלהם, הוא הצליח להסתדר (שזה מגביל להסבר שלי על האוננות, רק שכאן בשרשור אנו מדברים על רמת טיפשות שדורשת קצת יותר מזה).

gal.T מנותק  
ישן 09-06-07, 00:11   #155
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gal.T
כן, זה היה משעשע.

ראיתי סרט לאחרונה שהשרשור הזה הזכיר לי אותו. מדובר שם על בחור ובחורה שהוקפאו במטרה להחזירם לאחר שנה (כניסוי ראשוני לטכנולוגיה הזאת בבני אדם), כאשר הדברים השתבשבו, והם נשכחו בהקפאה. קיצר, הראו איך האבולוציה מתקדמת בזמן שהם מוקפאים, ומה שקרה זה שהטפשים הראו נטייה גבוהה להתרבות, החכמים כמעט ולא, וכך, 500 שנה מאוחר יותר העולם כולו היה מלא באנשים בורים שלא ניתן לתאר את טיפשותם במילים.
כצפוי, הבחור והבחורה התעוררו מההקפאה בדיוק באותה תקופה, ומראים בסרט איך הם מנסים להשתלב. מה שהיה כלכך דומה לשרשור הזה בסרט, זה שהבחור כל הזמן ניסה לפנות להגיון שלהם, להשתמש במילים גבוהות, בהסברים מתוחכמים, אך לא רק שהדבר נפל על אזניים ערלות שלא מבינות, הם גם כמעט הרגו אותו בגלל זה. ובסופו של דבר, רק כשהוא דיבר איתם בגובה העיניים, במילים ובהגיון המעוות שלהם, הוא הצליח להסתדר (שזה מגביל להסבר שלי על האוננות, רק שכאן בשרשור אנו מדברים על רמת טיפשות שדורשת קצת יותר מזה).
אוקיי, האנשים היו טפשים... אבל לפחות הם היו גדולים!
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק  
ישן 09-06-07, 01:04   #156
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל אליאב קרייסלר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
או במילים אחרות, לא ראית לקוח אחד של גיל שיש לו יד יותר קטנה מ-40 ס"מ?

מעניין שתמיד כשמדובר במישהו שעובד לפי השיטות המקובלות, או עם מישהו בעל מוניטין גבוה (גיל), והוא לא גדול באופן יוצא דופן, אז זה בגלל שהוא "לא רוצה" להיות גדול. או שאין לו גנטיקה. אבל כשאנחנו אומרים שלנו אין גנטיקה בלי קשר לשיטה שאנחנו עובדים איתה, אז זה בגלל השיטה ולא בגלל הגנטיקה. ואם אנחנו אומרים שזה בגלל שאנחנו לא רוצים להיות גדולים, אז זה נהיה פתאום תירוץ.

מעניין...

אגב אליאב, איך הולך עם ה-5x5? או שפרשת מזה?
בקשר לגנטיקה שיש או אין לאנשים פה בפורום תשמע עידן אתה מוכרח להודות שלא הגיוני שכל כל כל הלקוחות של גיל הםבעלי גנטיקה טובה , אם לא שמת לב אני התחלתי בתור דחליל אמיתי (אני יכול להעלות תמונה אם עוד לא ראית) , עומר הבנתי שהתחיל בתור בחור מאוד מאוד שמן , שלא נדבר על גלעד עשה מהפך של 180 מעלות אני יודע שהוא לא אוהב שמזכירים את זה אז אני לא אפרט על המצב ההתחלתי שלו... וכולם הגיעו לתוצאות די יפות או במיקרה של עומר וגלעד מאוד יפות...

בקש ל 5x5:
האמת עם התוכנית לא ראיתי התקדמות כי לא הספקתי לראות , המאמן שלי ישר הוריד אותי מזה... אבל היה כיף לגוון לדפוק בכל אימון סקוואט ולהרגיש איך זה לעבוד עם תדירות גבוהה ביחס למה שאני עובד בדרך כלל...

כרגע אני מתחיל לראות שאני זז סופסוף בהיקפים ובמשקל גוף בצורה עיקבית , איטית אבל עיקבית...אז אני אחכה עד שאני יתקע ואז אולי נחזור ל5X5 שעזרת לי לבנות
אליאב קרייסלר מנותק  
ישן 09-06-07, 01:07   #157
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Deja Vu
חחח שמיר חמודי תסכים איתי שהתוצאות מדברות בעד עצמן?

נ.ב - ברגעים אלה אתה כנראה משתרלל עכשיו בסילבר קטבולי מהתחת חחחחחחחחחחחחחחחח אל תדאג יש לנו עוד דברים לחגוג דבר איתי באיסיקיו

דרך אגב לכל מי שהתבלבל , הנה עוד הוכחה יפה :
אני כמו שאמרתי הרבה פעמים לא לקחתי את השנה ברצינות , התאמנתי חזק והכל אבל התזונה , יודעים מה? בדיוק כמו שאתם אומרים, אותה כמות קלורית , רק ב-3-4 ארוחות...
התקדמתי?! עליתי?! אכלתי זין בפיתה כל השנה הזאת הייתה על הפנים בקושי גדלתי ,רק עכשיו אני מתחיל לחזור ולהיות על הגל...
אליאב קרייסלר מנותק  
ישן 09-06-07, 01:13   #158
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
אני עם בולט ואיגור...

אתה מדבר כמו מישהו שבחיים שלו לא פגש באדיבילדר מקצועי? פגשת.? לא נראהלי...
אני אומר מה שאני אומר מניסיון , אם כבר אמרת '' בגלל שקראתם באתר'' זה מופנה רק אל חבריך שבויכוח הזה אתה בעדם כי הם היחידים שכל היום באינטרנט ,
אני יכול להגיד לך ש90 אחוז ממרי ישראל אני מכיר אישית ועד היום לא הכרתי אחד מהם שמאמין בבולשיט שאתם מאמינים בהם :):):):) אז אין לי בעיה תמשיכו לעשות מה שאתם עושים ואני אמשיך לעשות מה שאני עושה עם ''חבורת ישראלבאדי'' אני קורא לזה ככה מהיום...
אין לי בעיה שאני וכל מי שהזכרתי פה נמשיך להיות הגדולים בפורום , את כל הוויכוח הזה התחלתי בשבילכם בשביל שתבינו שאת הידע רוכשים מניסיון ולא ממשהו שקוראים...בשביל שאתם תתקדמו ,לא בשביל להראות שאני יודע וכמו שאני עושה פה מרוב עצבים כבר איזה 4-5 הודעות - להשפיל אנשים...
אליאב קרייסלר מנותק  
ישן 09-06-07, 01:19   #159
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
אוקיי, האנשים היו טפשים... אבל לפחות הם היו גדולים!
כבר נתתי לך אותה פה בהפוכה על כל הציניות הזאתי והחוצפה שיש לך שדרך אגב אני לא מבין מאיפה השגת אותה ומה גורם לך לחשוב שמותר לך לדבר איך שאתה מדבר

אתה מדבר פה על אנשים שגדלים למרות שהם אהבלים ופרימיטיבים , וצוחק עליהם ועוקץ אותם...לא יודע כנראה זה מקנאה , אולי אתה לא יודע איך זה
אבל כשאנשים נעשים גדולים , רואים תוצאות... חח אתה חושב שמעניין אותם אם הם טיפשים או לא? אני בטוח שאם אתה תעלה עוד 3 סמ'' ביד פתאום , גם לא יהיה אכפת לך ''לנפנף'' את כל התאוריות שלמדת עד היום ולהגיד ''כוסעמק אני משתפר אז מה אכפת לי מהלייל-בולשיט''
אליאב קרייסלר מנותק  
ישן 09-06-07, 01:30   #160
- Idan -

הסמל האישי של- Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
בקשר לגנטיקה שיש או אין לאנשים פה בפורום תשמע עידן אתה מוכרח להודות שלא הגיוני שכל כל כל הלקוחות של גיל הםבעלי גנטיקה טובה
זה בדיוק מה שאמרתי, שיש לגיל לקוחות שכנראה לא הגיעו וכנראה גם לא יגיעו ליד 40 ס"מ, או אפילו 38 ס"מ, למרות שהשיטה של גיל עובדת.

ציטוט:
דרך אגב לכל מי שהתבלבל , הנה עוד הוכחה יפה :
אני כמו שאמרתי הרבה פעמים לא לקחתי את השנה ברצינות , התאמנתי חזק והכל אבל התזונה , יודעים מה? בדיוק כמו שאתם אומרים, אותה כמות קלורית , רק ב-3-4 ארוחות...
התקדמתי?! עליתי?! אכלתי זין בפיתה כל השנה הזאת הייתה על הפנים בקושי גדלתי ,רק עכשיו אני מתחיל לחזור ולהיות על הגל...
לא אמרת שהיתה לך השנה איזו פציעה או משהו? ירדת במשקלי העבודה וכו'?

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא