|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#141 | ||
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אנשים אכלו מאוזן והקבוצה של הארוחה אחת לא פירקה שריר ואיבדה 2 קילו, ירידה של קילו שומן בחודש בלאכול מאוזן ![]() כמות קלוריות גבוהה לא רלוונטית בחיטוב, דבר ראשון. דבר שני, תסתכל בפורום שלו על הפוסטים של הIntermittent Fasting, המחקרים הללו מראים אחרת (יש אפילו מחקרים שמראים שאכילה מוזרה שכזאת עלולה להיות אפילו בריאה) אנשים עשו מאסה עם אכילה בטווח של 8 שעות (שזה ~2 ארוחות ככה ביום) ועלו בשריר וירדו בשומן. אני לא תומך לייל, אני לא הולך בצורה עוורת אחרי אף אחד. אם הדיאטה/תוכנית אימונים לא עובדת עליי טוב אני לא עושה אותה, פשוטו כמשמעו. בציטוט שהבאת הוא לא אומר שזה לא טוב מבחינת הרכב גוף, זה לא סותר את דבריי. ציטוט:
![]() |
#142 |
חבר פעיל
|
![]() Bullet אתה באמת אוכל 800 קלוריות ליום?!
|
![]() |
![]() |
#143 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אתם חבורה של אידיוטים.
|
![]() |
![]() |
#144 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() אוקיי, אז לגבי ההדגשה שלך. אתה מאמין שכל אחד יכול לגדול, ואת האמת, גם אני. השאלה היא, עד כמה כל אחד יכול לגדול? הגודל הסופי אליו תגיע הוא נגזרת ישירה מתקופת הגדילה ומקצב הגדילה שלך. אם אני אגדל במשך שנתיים בקצב מהיר, בסופו של דבר אני אהיה יותר גדול ממישהו שיגדל במשך שנה בקצב איטי. מסכים איתי? אני אמשיך להגיב כאן בקשר לתגובה השניה שלך אלי. אין לי הרבה להוסיף, חוץ מזה ששוב פעם, אתה דיברת על זה שלכל אחד תהיה התקדמות ואני כבר הסכמתי עם זה. אני לדוגמה התקדמתי. |
|
![]() |
![]() |
#145 | |
צוות ישראלבודי
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#146 |
הושעה
|
![]() אני עם בולט ואיגור...
בגלל שקראתם באיזה אתר ששווה לאכול 5 - 6 ארוחות ביום בהפרשים של 2 - 4 שעות, עכשיו אתם אוטומטית קובעים שכל המקצוענים עושים את זה? באמת מה זה השטויות האלו?! גם הם בני אדם... מה נראה לכם, בגלל שהם מקצוענים - אז הם רובוטים שמתוכנתים לאכול כל 3 שעות, כמות מדוייקת של קלוריות ולהתאמן שעה וחצי בדיוק? סביר מאד להניח שהרבה מהמקצוענים אוכלים הרבה שטויות, לא סופרים קלוריות עד האחרונה, לא אוכלים כל 3 שעות וכו... חלקכם מתייחסים לגיל גרנות כאילו הוא אל. יופי, אנשים הגיעו לתוצאות איתו. אבל מה? יש פול אנשים שהגיעו לתוצאות גם בלעדיו... למעשה יש לא מעט אנשים בארץ שמשתינים ממגדל גבוה על ישראלבודי, קובי זרע, גיל גרנות וכל זה, מתאמנים עם מוט אולימפי ופלטות בגאראג' שלהם ומגיעים למסה, חיטוב וכח גדולים בהרבה מהרבה מכם\מאיתנו. יודעים מה? יש אנשים שאוכלים כמו בן אדם רגיל ומפמפמים ברזל חזק פעמיים בשבוע והם יותר גדולים מכולכם. איך אני איתכם? כך שלהצדיק בצורה גורפת את השיטות שאתם משתמשים בהם רק בגלל שאתם די גדולים זה בולשיט. ואני לא אומר שאסור לאכול כל 3 שעות. אני רק מצטרף לבולט ואיגור בטענתם שזה די מיותר. גם אני כשהתחלתי הייתי מייחס חשיבות לכל הזבל הזה (לאכול כל 3 שעות, לאכול ארוחה לפני אימון ואחרי אימון בזמנים ובכמויות מדויקות, לישון בדיוק 8 שעות כל לילה, לאכול 6 ארוחות וכאלה). כמו שאמרתי, זה לא מזיק ואפילו נוח, אבל זה מיותר בכל הנוגע להתקדמות אמיתית. לקבוע שאיגור ובולט שהם לא מתקדמים (למרות שאיגור ועוד איך מתקדם) זה דבר אחד. אבל תהיו מודעים לכך שיש אנשים לא משקיעים חצי מכם ומגיעים לתוצאות יותר מרשימות. מסקנה - אתם אלה שמתעסקים בקקה.
#147 |
חבר פעיל
|
![]() מה שמצחיק זה שהאנשים פה שאוכלים אם הסטופר ולא יוצאים מהבית בשביל לא להפסיד ארוחה קוראים לאנשים שמייחסים חשיבות לדברים הבאמת חשובים כמו כמות קלוריות וכמות חלבון משחקים בקקי
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מחזק,גם אני חושב(כמובן שזאת דעתי האישית ויש פה המון שהרבה יותר מבינים ויכולים לחשוב אחרת) אני גם חושב שכמות הקלוריות הסופית היא בעצם מה שתקבע |
|
![]() |
![]() |
#149 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#150 | |
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#151 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#152 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#153 |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() Wtf מה הולך פה בפוסט הזה? אפילו בפוסטים של סנדריק לא הולכת כזו התעסקות בצואה...
#154 | |
צוות ישראלבודי
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() ציטוט:
ראיתי סרט לאחרונה שהשרשור הזה הזכיר לי אותו. מדובר שם על בחור ובחורה שהוקפאו במטרה להחזירם לאחר שנה (כניסוי ראשוני לטכנולוגיה הזאת בבני אדם), כאשר הדברים השתבשבו, והם נשכחו בהקפאה. קיצר, הראו איך האבולוציה מתקדמת בזמן שהם מוקפאים, ומה שקרה זה שהטפשים הראו נטייה גבוהה להתרבות, החכמים כמעט ולא, וכך, 500 שנה מאוחר יותר העולם כולו היה מלא באנשים בורים שלא ניתן לתאר את טיפשותם במילים. כצפוי, הבחור והבחורה התעוררו מההקפאה בדיוק באותה תקופה, ומראים בסרט איך הם מנסים להשתלב. מה שהיה כלכך דומה לשרשור הזה בסרט, זה שהבחור כל הזמן ניסה לפנות להגיון שלהם, להשתמש במילים גבוהות, בהסברים מתוחכמים, אך לא רק שהדבר נפל על אזניים ערלות שלא מבינות, הם גם כמעט הרגו אותו בגלל זה. ובסופו של דבר, רק כשהוא דיבר איתם בגובה העיניים, במילים ובהגיון המעוות שלהם, הוא הצליח להסתדר (שזה מגביל להסבר שלי על האוננות, רק שכאן בשרשור אנו מדברים על רמת טיפשות שדורשת קצת יותר מזה). |
|
![]() |
![]() |
#155 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#156 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקש ל 5x5: האמת עם התוכנית לא ראיתי התקדמות כי לא הספקתי לראות , המאמן שלי ישר הוריד אותי מזה... אבל היה כיף לגוון לדפוק בכל אימון סקוואט ולהרגיש איך זה לעבוד עם תדירות גבוהה ביחס למה שאני עובד בדרך כלל... כרגע אני מתחיל לראות שאני זז סופסוף בהיקפים ובמשקל גוף בצורה עיקבית , איטית אבל עיקבית...אז אני אחכה עד שאני יתקע ואז אולי נחזור ל5X5 שעזרת לי לבנות ![]() |
|
![]() |
![]() |
#157 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() נ.ב - ברגעים אלה אתה כנראה משתרלל עכשיו בסילבר קטבולי מהתחת חחחחחחחחחחחחחחחח אל תדאג יש לנו עוד דברים לחגוג דבר איתי באיסיקיו דרך אגב לכל מי שהתבלבל , הנה עוד הוכחה יפה : אני כמו שאמרתי הרבה פעמים לא לקחתי את השנה ברצינות , התאמנתי חזק והכל אבל התזונה , יודעים מה? בדיוק כמו שאתם אומרים, אותה כמות קלורית , רק ב-3-4 ארוחות... התקדמתי?! עליתי?! אכלתי זין בפיתה כל השנה הזאת הייתה על הפנים בקושי גדלתי ,רק עכשיו אני מתחיל לחזור ולהיות על הגל... |
|
![]() |
![]() |
#158 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אומר מה שאני אומר מניסיון , אם כבר אמרת '' בגלל שקראתם באתר'' זה מופנה רק אל חבריך שבויכוח הזה אתה בעדם כי הם היחידים שכל היום באינטרנט , אני יכול להגיד לך ש90 אחוז ממרי ישראל אני מכיר אישית ועד היום לא הכרתי אחד מהם שמאמין בבולשיט שאתם מאמינים בהם :):):):) אז אין לי בעיה תמשיכו לעשות מה שאתם עושים ואני אמשיך לעשות מה שאני עושה עם ''חבורת ישראלבאדי'' אני קורא לזה ככה מהיום... אין לי בעיה שאני וכל מי שהזכרתי פה נמשיך להיות הגדולים בפורום , את כל הוויכוח הזה התחלתי בשבילכם בשביל שתבינו שאת הידע רוכשים מניסיון ולא ממשהו שקוראים...בשביל שאתם תתקדמו ,לא בשביל להראות שאני יודע וכמו שאני עושה פה מרוב עצבים כבר איזה 4-5 הודעות - להשפיל אנשים... |
|
![]() |
![]() |
#159 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מדבר פה על אנשים שגדלים למרות שהם אהבלים ופרימיטיבים , וצוחק עליהם ועוקץ אותם...לא יודע כנראה זה מקנאה , אולי אתה לא יודע איך זה אבל כשאנשים נעשים גדולים , רואים תוצאות... חח אתה חושב שמעניין אותם אם הם טיפשים או לא? אני בטוח שאם אתה תעלה עוד 3 סמ'' ביד פתאום , גם לא יהיה אכפת לך ''לנפנף'' את כל התאוריות שלמדת עד היום ולהגיד ''כוסעמק אני משתפר אז מה אכפת לי מהלייל-בולשיט'' |
|
![]() |
![]() |
#160 | ||
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |