|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#16 |
מנהל מקצועי
|
![]() גבינה צהובה היא גבינה מאוד טובה בשבילנו* מכמה סיבות:
1.כמות חלבון גבוהה-30 גרם ל100 גרם ג"צ;פרוסה בסביבות 7-9. 2.כמות סידן גבוהה;700 מ"ג ל100 גרם. 3.קלה לבליסה ![]() מה שלא טוב בה,שהיא יחסית מעובדת,יש בה צבע מאכל צהוב. מהבחינה הנ"ל גבינת הפרמזן(או מוצרלה,אני חושב שהתבלבלתי) היא הטבעית ביותר מהגבינות הקשות,וזה עולה גם בחיי המדף. *תקופת מסה |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|