ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 06-06-07, 01:37   #38
אבישי
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלאבישי
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 137
שלח הודעה דרך ICQ אל אבישי
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי TZAHI10
שלום לכם חבריי המגודלים והאהובים,
משבוע שעבר התחלתי חיטוב ואני נמצא קצת בבעיה בקשר לבשר בארוחת הצהריים.
בתפריט שלי הבשר צריך להיות 200 גרם עוף\הודו או 150-200 גרם דג.
בקשר לדג אין לי בעיה אני יודע להכין ויוצא טעים.

לגבי הבשר עוף\הודו כל פעם שאני מכין אותו הוא יוצא דרק: קשה, לא טעים, מחניק בגרון.
ולא יכול לשים עליו רוטב כלשהו כי אני בחיטוב...
כרגע מה שניסיתי לעשות זה להכין בטוסטר גריל רגליים של עוף ואחר כך אני חותך את הבשר
מהעצמות ושוקל אותם במשקל מזון עד שמגיע ל200 גרם זה יותר טעים אבל זה דיי מעייף.
מה הרעיונות שלכם בנושא ואיך אתם מתמודדים עם הבשר שלכם בשעות הצהריים החמים?
תעשה עוף בגריל רק תבול בטיפה דבש ליפני
אבישי מנותק   הגב עם ציטוט
 

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:15.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים