|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() מסיבה פשוטה מאוד - אם אתה מוריד יותר קלוריות ומוסיף עוד חלבון, החלבון בא לפצות על איבוד של מסה רזה. כך שאם הגרעון יהיה גדול יותר, באמת הגוף ידרוש יותר פירוק של מסה רזה אבל הוא יפצה על כך עם החלבון התזונתי. הגדלת הגרעון לא תגדיל ביחס ישר את איבוד השומן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
צוות ישראלבודי
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 3,422
גיל:: splitting hairs & jerking off
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() ציטוט:
צריך לזכור שלא מדובר כאן בטווח של כמה ימים, אלא לאורך זמן. הגוף מגיב לצום בטווח הקצר ללא איבוד מסה רזה (מחקרי הIF מראים זאת), ולכן גישות קיצוניות כמו אכילת חלבון בלבד או קארב סייקלניג למיניהן עובדות. הן עובדות בצורה מעגלית שמונעות את ההסתגלויות הללו. אני תמיד אמרתי ותמיד אומר, הנוסחא הזאת היא הכוונה מאוד כללית. אירובי ישפיע כאן, טקטיקות אימון שונות של דילול גליקוגן, ממריצים, בטא אגוניסטים וכו'... אי אפשר להדביק נוסחא לשום דבר, ביומרה לכלול בה את כל האפשרויות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|