|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
פשש את חש וותיק אה? הסתכלת על התמונות שלך? או במראה? אתה נראה יותר גרוע ממנו... אלק "בלי להעליב אתה די שחיף"... התמונה שלך מצד ימין גורמת לי לעשות הרצאה על השואה בשנה הבאה ..ואני אביא את התמונה הזאת שלך כדי להראות לכולם לא בשחור לבן איך נראו ניצלוי שואה. |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אין לך כבוד בשיט. עזוב אותך כבוד למשתמשים פה זה עוד בולשיט, אבל כבוד לאנשים שמתו סתם כי הם היו כמוך (יהודים) ואתה מסתלבט על זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
מה קשור מסתלבט על השואה? מסתלבט עליו באמצעות השואה... חחח חסמו אותי פעם אחת (מתוך כל ה100) רק בגלל ש"לא כיבדתי" את יום השואה... ברור. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
חלאס תתבגר כבר. אתה בכלל מתאמן שאתה פה בפורום? פתח משתמש נורמלי ופעם אחת ולתמיד תתחיל להגיב כמו בפורום לפיתוח גוף ולא כמו בפורום של זיבולי שכל. יש מספיק פורומים כאלה ברשת למה אתה חייב להרוס פה?? ובקשר לשואה, להגיד שהוא דוגמה לניצול שואה בגלל איך שהוא נראה זה לא "הסתלבטות" על השואה? וואלה לא חושב שזה מתאים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תגיד לי 67 קילו על 12.7% אחוזשומן זה שחיף??? עם יד 34 וחצי?? תעלה תמונות ואז תדבר יא הומו.. והתמונות שאתה ראית הם ממזמן... וגם התמונה בסמל אישי שאגב עכשיו החלפתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |