|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
יפה אתה אמרת שאותך ההורים חינכו.... לילד הזה לא בטוח שיש הורים בכלל וגם אם כן הם בטח לא מתייחסים אליו, והוא כל היום ברחוב...
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
וכד"א שני ההורים שלי היו קצינים (אמא פרשה לפני אבא שעדיין לא פרש) ככה שהם לא בדיוק היו מסביבי כל הזמן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
ההורים שלו לא דיברו איתו... היגיון אנושי כנראה לא היה ואם היה הוא לא כמו ההיגיון שלך כי הוא גדל בסביבה שונה..
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
העולם שואף לאי סדר...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יותר אוהב לנסח את זה כ"רשע הכרחי". ![]()
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
"יצר האדם רע מינעוריו" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
לא יכולים להאשים אותך שגנבת אם לא ידעת שאסור... מבחינתך זה מותר ולגיטמי...(אני מכוונה מקצין) אותו דבר בנאדם שלא קיבל חינוך הוא יודע שלא בסדר לגנוב אבל הוא לא מבין כמה רע זה כי ההורים שלו לא הסבירו לא כמה זה גרוע וחמור.. הוא לא יכול לדעת מה רע ומה טוב אם לא הסבירו לו... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תחשוב שניה באיזה סוג טיפוס של בן אדם מדובר אחי שבגיל 15 25 תיקים במשטרה אני בטוח שהוא לפעמים היה מוצא את עצמו יושן ברחוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
מי אמר לך שאין לו היגיון רק בגלל שהוא שונה משלך? נראה אותך חי בסביבה כמו שלו שמגיל 0 הוא גר באזור פשיעה,ואז תבוא תדבר איתי על היגיון..
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סלים אני קורא את התגובות אבל יש פה כמה שלא יודעים לכתוב כמו שצריך, בלי סימני פיסוק, עם שגיאות כתיב, להודעות כאלה קשה להתייחס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
והנושא של הדיון הוא לא מה הוא עבר בחיים שגרמו לו להתנהג כמו אפס אלה אם הוא אשם או ההורים שלו... איתי (זה איתי נכון?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |