|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() גל, 250 גרם בשר רזה זה 75 גרם חלבון - למה לדחוף כ"כ בארוחה אחת??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
צוות ישראלבודי
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 3,422
גיל:: splitting hairs & jerking off
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
א.מדובר בפאונד מאסה רזה או פאונד מסה כוללת? ב.אני זוכר שרק לפני כמה חודשים כתבת בפוסט שבאמת אין צורך לעבוד את ה-1.8 גרם חלבון(מלא+חסר לקילו)איך שינית את דעתך כל כך מהר? ג.כמה חלבון אתה צורך לכל קילו ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
צוות ישראלבודי
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 3,422
גיל:: splitting hairs & jerking off
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() ציטוט:
ב. אני תמיד מדבר על שני גרם לקילו, אך זה באמת מאוד בכלליות. מי שרואה לנכון לעבור את הטווח הזה, שיעבור, אין בזה שום בעיה וזה יכול אולי לעזור. הספרות המדעית בנושא מאוד דלה במידע נחרץ לגבי ספורטאים, שמתייחס לכל המצבים והתרחישים בצורה מקיפה לעניות דעתי. אך זה עדיין לא משהו שאני ממליץ עליו, יש הבדל בין השניים (בדיוק כמו בגישה של התפריטים). אני נוטה להעלות נתונים לתשומת ליבם של אנשים, אין לראות בזאת כהמלצה, אלא כנקודות למחשבה שיכולות להיות מיושמות על ידי מי שראה לנכון לעשות זאת. באחריותו. ג. 1.3 גרם\לליברה בערך, אני יותר עומד על טווח, בין 250 ל300 גרם חלבון. אבל אני לא רואה איך זה משנה מה אני עושה, לפי שיקולים שונים שלי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|