|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני יסביר לך למה זה מסוכן : יש מלא חיידקים בביצה המפורסם מביניהם הוא הסלמונלה וכשאתה לא מרתיח את הביצה ושותה אותה טרייה החיידקים נשארים בחיים, אז הם נכנסים לך לגוף וזה מסוכן וגם כשאתה מרתיח אותה הערך הביולוגי שלה עולה לכן מומלץ לאכול ביצים כשהן קשות אחרי 8 דקות בישול במים .
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|