|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
חברים,אתם מפחידים אותי,טוב שאני כול הזמן במסה,ת'אמת אני מבין בתזונה והכול,אבל זה פשוט לא מתאפשר לי,אני כול כך שונא לרוץ,אולי רק פעם בשבועיים,ותזונה אני פשוט אוכל כל מה שזז,הערב דפקתי איזה שתי לאפות שווארמה.
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Banned
|
ציטוט:
זה לא כזה מפחיד , שבועות ראשונים למי שלא עשה את זה בחיים קצת קשים , הרעב מציק יש הרגשה של תשישות אבל מתרגלים , אישית נהייתי מכור לחיטוב אני כבר 3 פעמים ניסיתי להתחיל מסה ומפסיק לא מסוגל רוצה לחזור לחיטוב להרגיש יבש , להרגיש את הזיעה ואת ההרגשה שאתה קם בבוקר יבש עם בטן מרובעת ויפה (מה שעכשיו הכל נהייה שומן :|) , בכל מקרה אם יבוא לך פעם לנסות ותרגיש בזה צורך האמן לי זה לא כזה כמו שזה נשמע מה גם אני בספק אם אצלך זה יהיה ארוך... |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
ציטוט:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Banned
|
ציטוט:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Banned
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Banned
|
ציטוט:
ובקשר לנוזלים אין הרגשה טובה יותר מאשר להיות מדולל כמעט לגמרי , אתה צריך לעשות שבוע דילול כדי להוריד את כל החרא שיש כך תאוכל פאקינג 500-600 גרם פחמימה ביום ועומד על 4 אלף קלוריות עם משקל 65 קילו , זה לא שפוי כל כך מה גם אין לך ויזואלית להעריך שומן שהצטבר בכל מקרה לא ממש אהבתי לבלוס כמו חזיר אוכל איכותי כשניסיתי מסה , זה לא כזה כיף , חיטוב לדעתי הרבה יותר כיף אולי כי הייתי יותר זמן בו וכי אני מכיר אותו טוב יותר אבל ההרגשה עושה לי את זה וכמו שאמרתי אני מכור לחיטוב ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Banned
|
ציטוט:
בכל אופן, אני אישית מעדיף לאכול מאשר להיות רעב. מה גם שאני מעדיף לעבוד עם משקלים נורמלים + לא לעשות אירובי כמו מניאק 5 פעמים בשבוע של שעתיים ולחזור הביתה מת. גם בחיטוב אתה לא תיקח איזה עוגיה שמציעים לך או תלך למסעדה [אני אישית ככה, בשבילי חיטוב זה משטר פאשיסטי], לעומת זאת במאסה אתה תבקש עוד אחת בנוסף לזאת שהציעו לך יש יותר יתרונות למאסה מאשר חיטוב, על זה אין ויכוח. |
|
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|