|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אנשים לא יודעים לעשות את ההפרדה בין מוסלמי לערבי, כי הם מתרגמים את זה ליהדות שבה הדת היא גם הלאום, אבל זה לא ככה באף דת אחרת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
הקוראן מאפשר סקס עם חיות בתנאי שאחרי שהערבי גומר הוא הורג את החייה כנראה המאנייק פרש את זה ככה. מוסלמים = יותר מ80% מאוכלוסיית אירופה בפחות מ 50 שנה בצפרת הם יעברו את ה50% בפחות מ 20 שנה
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
אבל לקרוא את זה זה דבר אחר. ותעשה טובה לפני שאתה בידיוק קורא את כל הקוראן אל תגיד דברים כאלה ואל תסגור פיות , בקוראן גם כתוב ( ופה אתה כבר תצתרך רק להכנס לערכי איסלאם בויקיפדיה) שפרעה משה והמן חיו באותה תקופה ופרעה ציווה על המן לבנות לו את מגדל בבל כדי להתעמת עם אלוהי משה. ועוד סילופים רבים שהם פשוט לקחו טקסט מהתנ"ך היהודי , שיש לו עדויות ארכיולוגיות ( ואנשים מסבירים שזה תופעות טבע אקראיות בנשיונל ג'אוגרפיק אבל נגיד וזה ככה זה לא משנה זה קרה) וכותבים את זה בקוראן. בנוסף מומחד כתב את הקוראן לפי מה שחשב שהיה צריך לעשות באותו זמן , ז"א כשהוא ניסה להכנע את היהודים אז באו כל חוקי ":דתות הספר" והסובלנות שיש אבל אחרי זה ( ולפי פירוש הקוראן המקובל מה שבא אחרי נחשב) יש פי עשרות ויותר פסוקים שקוראים לפגיעה ביהודים. בנוצרים שלא לדבר על דתות אחרות
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על החיזוקים ליאו ועומרי טורבו
ולגונ'ס מאיפה לך לדעת שאני לא קורא או קראתי את הקוראן ? יש לך חברים ערבים מענין את ה**ין שלי בסופו של דבר נעיף אותם מהארץ גם אם תירצה ולא תירצה ולסיום שום מלחמה פסיכולגית פשוט עובדות וכל מה שרשמתי נכון בור אני ? לפי התגובה שלך אתה בור וטמבל לא שם עליך כלום לך אתה והחברים הערבים שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]() ועומרי אחי אני חושב שאתה מבין ,ועל פי הידע שלך האם אתה חושב שבאמת הקוראן מאפשר קיום יחסי מין עם חיות,אני בטוח שלו כי אחד מתוך שלושת הדתות ההומניסטיות,ועוד לא ראיתי מישהו מקיים יחסי מין עם חתול,חוץ מאשר פסיכופט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ובבקשה ממך... די עם לשון הפסיכומטרי :cry_1:
![]() |
![]() |
#70 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מנפנף אותי בציק חחחחחחחחח הרגתה אותי אני בטוח שאתה מאלה שעל 20 אחוז שומן בלי טיפת שריר ובטוחים שהם סוסים אני שומר על הפה שלי טוב מאוד גב1 מיקלדת מילה חדשה אה יא ילד במבה לך לחברים הערבים שלך תחגוג איתם תרמאדן ותגיד איטבח אל יאהוד לא באתה להיתעמת אבל ידעתה ליפנות אלי כמו שפונים אל אויב ואני מחזיר לך בואתו מטבע עין תחת עין הסברתה כמה כמו שאמרתה "כימאט" אתה בטוח אז תיבדוק שום ת"כימאט שלך כי הם לא נכונים מה שאמרתי זה נכון ואתה יכול ליבדוק את זה (אבל אל תהיה תמים ותישאל תחברים הערבים שלך שבטוח שיגדו זה ל אנכון מה פיתאום תיבדוק באינטרנת תחפש ציטוטים מהקוראן ותיראה בדיוק שכל מילה שאמרתי נכונה ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היה מקרה באירן שתפסו אחד עושה יחסי מין אם עיזה והכריחו אותו להיתחתן איתה היה על זה גם בחדשות אני לא יודע אם בקוראן מתירים אני רק יודע שזה באמת קרה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
|
![]() ציטוט:
ואגב אוחרא ,אני חושב שהמלחמה הפסיכולוגית הזאת לא תסתיים,אלא אם אחד מהצדדים יוותר,ואני חושש שזה לא יקרה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא אומר שלא פשוט הבאתי דוגמא הלכתי ליראות סידרה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סיב לבה איך דיברתה אלי וגם איך בפוסוט ההוא של הפיתוח גוף אני רק מחזיר באותו מטבע אתה בטוח שהם לא נכונים ? תיבדוק ותיראה שאנחנו צודקים אין לי שום אינטרס לשקר לך ואני לא משחק אותה שום דבר אם כבר אתה זה שמשחק אותה פה אם כל המילים המוזרות האלה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
חבר ותיק
|
![]() *דתות מונוטתיאסטיות.
*ילדה בת 13 בשלה זה אומר שאתה יכול לקיים איתה יחסי מין כגבר במעל גיל העמידה? ולהיות פוליגמי? אם זה בדר אז המוסר שלהם מובן. והקוראן גם מאפשר לקיים יחסי מין עם "בנים קטנים" , מי שזוכר את התמונה המפורסמת של האייללוט הזה של איראן מי שהיה לפני אחמד הגמד, מנשק איזה ילד בפה ומבטיח להשיהדים יחסי מין איתם בגן העדן לכאורה. דבר שני , זה שיש קללה אחת של היהודים על הקופים והחזירים , זה עוד כלום ממה שיבוא הלאה שמה ומוחמד לא כתב את הקוראן אלא אמר את כל התוכן שלו ורשם חלק מזה על דפים , מי שסידר הכל בסדר כרונולוגי היו החליפים והעוזרים שלהם כנראה. וכמובן ישנה גם החדית. ואני בטוח במה שאמרתי כי.... לא אמרתי שום דבר בקשר לירידה על המלאך גבריאל או כל דבר אחר של המוסלמים ש(אולי אתה מוסלמי) אמרת , מוחמד "אמר" את תוכן הקוראן בתקופה שבה הוא ניסה לאחד את שבטי ערב תחת השלטון שלו , וכנראה כתב אותו או חלקים ממנו מה זה משנה איך או למה זה נכתב , מה שמשנה זה מה שכתוב שמה ואיך שהם מפרשים ומבצעים אותו. נ.ב בא לי לאכול במבה , עד לא מזמן הייתי אוכל את זה ככה משהו כמו 3 שקיות אחת אחרי השנייה...
![]() |
#79 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |