ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 25-05-07, 14:47   #11
HammEr-StriKe
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי VoRteX
אתם מדברים שטויות... לא כזה קשה להשתלט על בנאדם עם סכין.
נסיון? נסיון מרוויחים רק כשזה באמת קורה, לי זה עוד לא קרה, אבל אני יודע להשתלט על מישהו שבא לדקור אותי, לא משנה באיזו צורה או זווית.
צחקתי מעט על דבריך.. תקשיב לעצמך, לך זה עוד לא קרה אבל אתה יודע להשתלט על מישהו שבא לדקור אותך.. כמה שהבנאדם יפתח את הגוף שלו ויהיה עצום ויידע להילחם ולהגן מפני סכין זה לא יעזור לו כשהוא נמצא בסיטואציה הזו..
ראיתי בטלוויזיה בחדשות פעם מאבטח שהיו לו סריטות מסכינים וכמה דקירות, כאשר הייתה קטטה באיזה פיצוציה בין כמה בני נוער, הוא ניסה להרגיע שם את המצב לשלוט שם, והם ניסו לדקור אותו, והוא בעצמו ממה שאני ראיתי כששכב בבית חולים ודיבר למצלמות היו לו שרירים והוא היה גדול! והוא בעצמו אמר שכמה שהם יהיו רזים ושחיפים כשיש להם סכין ביד זה ממש מסוכן וכמה שתדעו איך להגן ולהתחמק זה לא יעזור.. מדובר בבנאדם שיודע להילחם ותיראה מה יצא למאבטח!! אני לא אומר סתם נער, אנחנו מדברים על מאבטח שמנסה להשליט סדר. ובנוסף הוא אמר שצריך להתרחק מאנשים כאלה.. וצריך להצדיק זאת..

אתה אומר שאתה יודע להתחמק, ואני שואל - אתה התחמקת פעם מסכין? לא מקרה אמיתי, סתם באימון עשית את זה?
HammEr-StriKe מנותק   הגב עם ציטוט

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא