![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מתאמן כבר תקופה ארוכה (שנתיים) 3 אימונים בשבוע עם ארובי ומשקולות במשקלים יחסית נמוכים בעקבות בעיות כתפיים.
בשבועיים האחרונים יש לי כאבים באצבע ביד באזור המפרק שלה. כאב פנימי שלא ברור מהיכן מגיע. וכואב בעיקר שמרים דברים שלא לדבר על משקולות. מוזר לא? מישהו ניתקל בתופעה כזו בעבר? אשמח לכל טיפ או עזרה בנושא, תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פלטינה
|
![]() שלום V.
ספר לי קצת יותר על התחושה ביד. האם זה באצבע אחת? איזו? רק ביד אחת? עברת פציעה קודמת בכף היד? האם האצבע ננעלת? כשאתה עושה הפסקה בפעילות הגופנית, זה חולף? אריאל
הערה חשובה! ![]() אין האמור באף אחת מהתגובות שלי בפורום מהווה תחליף ליעוץ עם מטפל. היעוץ בפורום מוגבל למידע כללי ויש להתיחס באופן זה בלבד. אשמח לעמוד לרשותכם בקליניקה שלי בכל דבר ועניין. לקביעת תור: 0544737325 אריאל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() בימים האחרונים הכאב קצת התרחב לעבר שאר האצבעות (התחיל באצבע יד שמאל הקרובה לאגודל).
הכאב מתרכז באצבע זו הקרובה לאגודל אבל בכל אזור היד העליונה יש מין הרגשה מוזרה וכאב בהרמת משקל או פתיחת/סגירת האצבעות בחוזקה. לעולם לא היתה לי פציעה ביד זו, האצבע לא ננעלת אבל יש מיגבלות מאד מאד קלה בתנועה. בהפסקה בפעילות גופנית וחופש מהעבודה בסופש (עובד עם מחשבים אז מקליד הרבה) אז המצב נהיה טיפה יותר טוב כן. תודה רבה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() תעשה חיפוש לtrigger finger בגוגל ואם זה מה שיש לך, אז תקרא קצת על זה
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אין לאצבע מצב של תקיעות בנקודות מסוימות, ואין מגבלות בתנועה, רק כאב חד,פנימי וחזק באזור ומסביב למפרק שלה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: לא הייתי פה הרבה שנים...
עוסק ב:: Experimental Neurooncology
חדר כושר: Y
|
![]() אריאל, במיקרה והוא יבוא אליך, האם תוכל לשתף אותנו במה שקרה, איך הוא צריך לטפל במיקרה, ואיך להימנע מזה בעצמנו? תודה.
![]() |
#7 |
חבר פלטינה
|
![]() Bullet:
זה לא יכול להיות trigger finger, זה לא עונה לסימנים האופייניים. כפיר: יכול להיות שלש פע לחץ על עצב ה-Median שעובר בשורש כף היד, מה שקוראים "תסמונת התעלה הקרפאלית" Carpal tunnel syndrome. זה מאפיין אנשים שעובדים הרבה עם מחשבים, באחיזת העכבר לא נכונה. זה מחמיר כאשר מבצעים מאמץ גופני עם פרק כף היד בייחוד בתנועות של כיפוך כף היד או במתיחה חזקה של האצבעות. אריאל.
הערה חשובה! ![]() אין האמור באף אחת מהתגובות שלי בפורום מהווה תחליף ליעוץ עם מטפל. היעוץ בפורום מוגבל למידע כללי ויש להתיחס באופן זה בלבד. אשמח לעמוד לרשותכם בקליניקה שלי בכל דבר ועניין. לקביעת תור: 0544737325 אריאל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כל קניתי כפפות למכון עם התאמה למפרק היד מקווה שזה יעזור...
בנוגע לעבודה הכאבים הם ביד שמאל ולא בייד שמחזיקה בעכבר. תודה ! כפיר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פלטינה
|
![]() אחלה. אם לא יעזור צור קשר איתי. ננסה לבדוק במה מדובר.
אריאל
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|