|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() המרכיבים של האבקה מצויים בטבע, אם זו השאלה. חלבון הוא דבר די נפוץ כידוע לך. חלק מחומרי הטעם והריח אולי אינם "טבעיים", יש אבקות שלא מכילות חומרים כאלה. השאלה היא למה אתה חושב שכל מה שטבעי הוא בהכרח טוב?
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|