|
ארכיון פוסטים נבחרים שנכתבו בידי גולשי האתר - לקריאה בלבד. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בדיוק ככה אני אוכל שניצלים רק בלי השום ולפעמים אני מוותר גם על הפפריקה כי היא לא מוסיפה כלום חוץ מצבע, ועוד טויסט קטן בעלילה, אני מציע גם לך, תתבלן את השניצלים עוד לפני שהם מגיעים למחבת.
![]()
__________________
מדריך חדר כושר, מוסמך וינגייט
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|