|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חחח נככוןןן קיבינימט (חח) קרה לי עכשיו.....
דבר שמעצבן אותי אישית זה שמבקשים לעשות שריר וזה ואחרי זה אומרים אהה אבל אתה בחדר כושר זה לא חוכמה!! אם אני הייתי בחדר כושר גם לי היה כזה.... פשוט בא לי לרצוח אותם מה הם חושבים שזה קל?! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במחבני הכושר בספורט התחלתי לעשות 15מתח שזה נחשב למצוין, 50שכיבות סמיכה, 70בטן וכו'. השתפרתי מאוד בוא נגיד, אז אחרי זה חבר שלי בא ושואל אותי כמה עשיתי וזה.. אמרתי לו את התוצאות, ואז הוא אמר לי "אה שכחתי..אתה בחדר כושר". אתה מבין כאילו? בימינו חושבים שאתה נכנסת לחדר כושר, יוצא אחרי כמה חודשים בפלא יותר חזק ומעוצב. אבל כמובן שאת העבודה הקשה לא מציינים, רק את העובדה שזה בגלל המכון ![]() חח טמטום.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() חחחחחח כוןןןןןןןןן כאילו מה הם חושבים שזה ? שאני בא לחדר כושר יושב במזגן עם כוס קולה מחכה שעה וחצי ויוצא?@?!??@?@?@?@?!
![]() דבר שמעצבן אותי........משהו שקרה לי נגיד לפני כמה זמן...בית ספר...עושים שטיות..אני תמיד מודה כדי לא לדפוק אחרים עשינו משהו בבית ספר ואמרו שעד שלא יודו כולם מקבלים ב....אני הודתי וציפתי שגם חבר שלי יודה אבל הואלאאאא!!! הוא נתן לי לקחת את כל האחריות ואחרי זה הוא אומר לי למה ששנינו נידפק אם רק אחד יכול...???? WTF?! אני לא מאממין עליו עד עכשיו! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כפול :x
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Exhibit
אי אי אייי כל כך נכון..=[ עלק יותר סוס ממני...(אני עדיין לא סוס אני סוסון..=]) חחחח והכי הורש אותי איך הם צוחקים עליי לפעמים אויי טונה זה סתם ואז אחד אפילו אמר לי אתה סתם לא מבין כלום אתה מה שאתה צריך זה לא חלבון הכי חשוב בפיתוח גוף זה פחממות! :closedeyes: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|