|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() טוב אני ממש חדש בכל הקטע הזה (סוף סוף אחרי שיכנועים רבים של ההוריםםם =[ ) וקראתי את המחקרים באתר והכל אבל עדיין לא הבנתי ממש....לאט לאט ניתקדם ..קיצרר...
מה עדיף לי לאכול ליפני ואחרי אימון וכמה זמן ליפני ואחרי...? אני יודע שצריךפחממות וחלובנים אבל לא יודע באיזה אוכל יש ואיזה אוכל כדאי.... וזה אבל תודה לעוזרים.... דרך אגב אני אוכל הרבה טונה וגומר קוט'גים של 3 או חצי אחוז ......כמו שאתם לא מאמינים חח..... חח אל תעלו עליי בבקשה אני חדש עדיין אבל אני יפתיע את כולם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל ברוך הבא אחי שנית כל יש לך מאמר שלם באתר בדיוק על הושא הזה אבל בעיקרון אני ממליץ לך לאכול ארוחה עשירה בכל אבות המזון שעתיים לפני ישר אחרי לאכול חלבון מהיר עם פחמימה בעלת אנידקס גליקימי גבוהה ואחר שעה עוד ארוחה אם כל אבות המזון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
חח אחי את זה אי מבין רק אני לא יודע באיזה מאכלים יש את כל זה.....אם בבקשה זה לא תיהיה טרחה גדולה בישבילך או בישביל איזה מישהו נחמד לכתוב לי נגיד איזה מאככלים כמו : שעתיים לפני אימון בננה טונה וקוט'ג ואחרי תות תפוח חזה עכוף...(סתם דוגמא..) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() קוראים לך בן במקרה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כושי* קודם כל ומה זה משנהה איזה צבע העור שלוו
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יש לך מזל שההורים שלך תומכים בך בעניין זה מאוד יעזור לך שלי לא ממש תומכים בי וכל הזמן מכינים ג'אנק פוד כרגע אכךלתי פיצה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() חח טוב 1. לא אני לא כושי
2. לא קוראים לי בן אלא עידן....(נעים מאד כולם ) 3.:):):):) הכינווי זה ביגלל שהיו מלא פוללללללללל בעיות להירשם אז סתם בצחוק כזה שמתי את הכינויי ודווקא הוא עבד... ![]() חח קיצר מישהו יכול לענות לי בערך.....(אני יודע שאי אפשר בידיוק אבל בכללי כזה...) נתונים: משקל 60 גובה 171 מתאמן חודשיים חחח עכשיו החלטתי יותר להיכנס לזה......בנתיים אני מרוצה מהתוצאות אני יעלה תמונות עוד מעט..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|