|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#4 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אני פשוט זוכר שיש המון סיבים בשיבולת שועל שהיתה אצלי בבית. יכול להיות שקנית סוג אחר. אני חושב שיש להם טעות באתר , 1.1 מ"ג זאת כמות זעירה שלא מתחשבים בה באריזות של מוצרים [זה מיליגרם , לא גרם].
בחלב יש חלבון מלא , השאלה היא כמה חלב אתה צורך. יכולה להיות גם בעיה מהצד של הסידן אם אתה לא צורך מספיק חלב. תכתוב תפריט מסודר , להגיד רק 500 גרם ש"ש זה לא מספיק. ותבדוק כמה סיבים יש על האריזה ולא באתר. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|