|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רב תודות לעונים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() אתה יכול ללכת על איזופיור של ניצ'ר בסט המוצר לא מכיל לקטוז בכלל והוא ברמה מאוד גבוהה ועדיין מי גבינה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
מעבר לזה בין סויה לביצה הייתי מחליט לפי הטעם מה שלדעתך יותר טעים הסויה של אופטימום היא סויה איזולט אז היא לא יוצרת את כל הבעיות ההורמנליות שסויה רגילה יכולה ליצור וגם מוסיפים למוצר את החומצת אמינו מתונין שנמצאת בכמות נמוכה בסויה שזה הופך את המוצר לבעל ערך ביולגי ופרופיל חומצות אמינו די טוב וביצה תמיד הייתה חלבון ברמה מאוד גבוהה ככה שמבין שניהם הייתי מחליט בעיקר לפי הטעם וההעלות.
__________________
איש חכם פעם אמר: אתה לא בונה את הגוף שלך בחדר כושר, אלא במטבח. Email: shlomik@israelbody.org |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הרגישות שלי איננה ללקטוז, אלא לרכיבים אחרים בחלב. כל מוצרי מי הגבינה פשוט לא עומדים על הפרק, יהא הרכבם אשר יהיה.
נושא העלות איננו בעייתי היות ואני חי כרגע בארה"ב, והמחירים בהתאם. מבחינת הטעם אני מסתדר עם שניהם, כך שאני מסיק שלחלבון הביצה יש יתרון קל, ועל כן אדבוק בו. שוב, המון תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|