ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 22-05-06, 14:34   #1
gal.T
צוות ישראלבודי
 
הסמל האישי שלgal.T
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 3,422
גיל:: splitting hairs & jerking off
עוסק ב:: Making the world a better place
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dr. Muscle
יפה וחשוב.
לפי המנטרה שלי הגנטיקה משחקת 100% מהתפריט - לכל אחד מתאימים סוגי מאכלים אחרים, חלוקה שונה של הקלוריות וכמות קלוריות שונה. סה"כ נוסחא טובה בהרבה ללכת לפיה למתחילים מאשר ה"500 קלוריות המדוברות".
זה בעיקר יחסי שומן\פחמימה וגודל הגרעון הקלורי שמשתנים מאדם לאדם. לגבי טקטיקות שונות, זה די תלוי באחוז השומן ההתחלתי והמטרה הכללית.

לגבי יוהימבין, הוא אכן אלפא 2 אנטגוניסט והוא עושה זאת מצויין. השילוב של אפדרה ויוהימבה יחדיו אכן מסוכן, בעיקר בגלל פעילותם המשולבת על שני סוגי האדרנוצפטורים בגוף, שקיימים גם בלב. הקטכולאמינים, בין היתר, מבצעים את פעילותם על זרימת הדם ופועלים על קולטני האלפא\בטא בלב. ללא התעמקות רצינית, אותה פעולה יכולה להוביל לכמה תקלות ברמה של ריפרוף חדרים. לא נעים בכלל.
לא הייתי ממליץ יוהימבין לכל אחד, אלא בעיקר לאנשים על אחוזי שומן נמוכים. מה שאני חושב זה, שההשפעה האנטגוניסטית באותם מקומות עם היחסים הגרועים של קולטני אלפא וביטא, אזורי השומן "העקשן", לא תהיה כלכך אפקטיבית כאשר הגוף יכול לנייד שומן אחר יותר בקלות. כלומר, עד למצב שבו השומן העקשן הוא הדומיננטי בגוף, זה יהיה די בזבוז ללכת על הYC סטאק במקום על הEC הרגיל. אני בטוח שאתה די תתפלא מזה, אבל דווקא משחות היוהימבין הן הכי אפקטיביות בשוק. למרות שזה נשמע כמו מוצר של ערוץ הקניות.

גל.
__________________
-צוות ישראלבודי- 039690283
Gal.T@hotmail.com
GalAga@israelbody.org

gal.T מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:14.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים