|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.haaretz.co.il/hasite/page...ubContrassID=0
זה מראה עד כמה הכלכלה שלנו בארץ על הפנים בעיקר משפחות שמאלניות יפות נפש שולטות בכל נתח השוק ככה שמאוד קשה למישהו שמתחיל מכלום להיתקדם ולא רק זה הם מחסלות את כל העסקים הקטנים דוגמא קטנה למשל תנובה אתם יודעים היא מחסלת את כל אלה שמוכרים בצים לחברות שלא מי תנובה הם מעלים את מחיר הביצה וככה אלה בעלי קצת המכסות וגדולי המכסות עוברים אליה והיא ממוטטת ככה מלא עסקים קטנים מעיין מונפול כזה זה מצצב ממש רע כל אותן 18 משפחות שולטות ולא מאשפרות שוק חופשי ויש להם מונפול על כל חלקי המשק והם בעיקרון שולטות במדינה הכסנת הפך להיות הגוף המבצע שלהם זה ממש עצוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל שהשר שאני לא יודע באיזה תפקיד אמור להיות לא עוצר את חברות המונופולים הגדולים בשוק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי ... תודה על החידוש. אבל מה הקשר שהם שמאלניות? ( אני ימני קיצוני ) רק לא הבנתי מה קשור?
![]()
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא כולם שם שמאלניות
אבל הרוב הם אלה שממנים את מרץ ווהעבודה וביכלל הרבה אירגוני שמאל בארץ ממונים על ידי מחלק מהמשפחות שמצויונות שם אני חוזר רק חלק לא כולם בגלל זה אמרתי שמאלניות יפות נפש |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() למה לדבר שטויות אבל?? אתה יודע שיותר מחצי מהמשפחות האלה ימיניות??? אתה יודע שאני קראתי שמה כמה שמות של תורמי ליכוד?? חוץ מזה זה ידוע שבכל ארץ יש מספר של אנשים שהם העשירים ביותר ואלו האנשים שבונים את הכלכלה, בסך הכל האנשים האלה טובים לכלכלה הכללית זה שיש להם כסף לא אומר שהם לוקחים אותו ממך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש והרבה אבל אין לי כח להיכנס לזה אל תיצמדו לתפל תיראו מה הנזק העקרי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אתה לא מבין אם ככה אתה חושב שניראת כלכה מודרנית אתה מאוד טועה צריך כמו ארצות הברית שוק חופשי ללוא מונפול וכאן אין שוק חופשי ויש מלא מונפול |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש אבל לא ברמה שיש בארץ זה פשוט לא הגיוני שכימאט שליש מהון יגיע ל18 משפחות בארצות הסברית יש מונםפול אבל בארתץ המונפול גורם לאותן משפחות לישלוט במדינה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא אתה לא מבין אותי לגמרי בטח שאני רוצה ליגדול וכו אבל אותן חברות רומסות את כל העסקים הקטנים נכון שבארצות הברית יש יותר משפחות אבל הקטע הוא ששמה יכול אדם להתחיל מכלום ולהיות ביל גיטס פה זה אפשרי אבל מאוד מאוד מאוד קשה כי הן רומסות את כל העסקים הקטנים ויוצרות מונפול על כל חלק וחלק בשוק ככה שהכסף מגיע אליהם בכל מקרה אני לא מדבר על הבנקים ואל על אני מדבר על העסקים הקטניםש רוצים ליגדול ולהיפתח אתה מבין ? כמובן שגם בארצות הברית מאוד קשה להתחיל מכלום ולהיות ביל גיטס בחיאת איתי אח שלי אל תיצמד לקטנות סתכל על התמונה הגדולה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מדבר שטויות אין לי כח לנסות להסביר לך עזוב אני מפסיקפה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חשבתי שאתה טוען שאתה פאשיסט, לא ידעתי שהחלפת את דעתך לקומוניזם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא פאשסיט יש לי הרבה דעות כמו לך ולעומרי ואני ביכלל לא קומניסט אני מאמין בשוק חופשי כמו בארצות הברית ובארץ אין את זה תצפסיק לנסות להשמיץ אותי
ודרך אגב מי שהסביר לי את כל העניין יש לו כמה תארים במינהל עסקים וכלכלה ואני מאמין לו מאשר לך |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() שום שטויות סוזוקי, התחלת ויכוח ואתה לא יכול לסיים כי דיברת שטויות. אמרת ביל גייטס, נראה לך שהוא מלאך? למה מייקרוסופט לא מונופול? תעשה טובה.
העובדה היא שכלכלה מודרנית היא קפיטליסטית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|