|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אתה לא מבין אם ככה אתה חושב שניראת כלכה מודרנית אתה מאוד טועה צריך כמו ארצות הברית שוק חופשי ללוא מונפול וכאן אין שוק חופשי ויש מלא מונפול |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש אבל לא ברמה שיש בארץ זה פשוט לא הגיוני שכימאט שליש מהון יגיע ל18 משפחות בארצות הסברית יש מונםפול אבל בארתץ המונפול גורם לאותן משפחות לישלוט במדינה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא אתה לא מבין אותי לגמרי בטח שאני רוצה ליגדול וכו אבל אותן חברות רומסות את כל העסקים הקטנים נכון שבארצות הברית יש יותר משפחות אבל הקטע הוא ששמה יכול אדם להתחיל מכלום ולהיות ביל גיטס פה זה אפשרי אבל מאוד מאוד מאוד קשה כי הן רומסות את כל העסקים הקטנים ויוצרות מונפול על כל חלק וחלק בשוק ככה שהכסף מגיע אליהם בכל מקרה אני לא מדבר על הבנקים ואל על אני מדבר על העסקים הקטניםש רוצים ליגדול ולהיפתח אתה מבין ? כמובן שגם בארצות הברית מאוד קשה להתחיל מכלום ולהיות ביל גיטס בחיאת איתי אח שלי אל תיצמד לקטנות סתכל על התמונה הגדולה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|