|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.nutritiondata.com/facts-C00001-01c20jb.html
כפי שתוכל לראות בקישור המצורף, כרוב הינו אכן ירק סיבי ועתיר נוזלים, דל מאד בפחמימות וקלוריות. בשל העובדה שהוא אוצר בתוכו כמות גדולה של מים, ניתן לאכול כמות גדולה ממנו ולמעשה לשלם "מחיר" נמוך מבחינה קלורית. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|