ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 29-04-07, 00:00   #21
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל אליאב קרייסלר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי zidan
תעשה את זה,ותוסיף סטים בידוד.

Bench 5x5
Squat 5x5
Dynamic Rows 5x5

Wed:

Dead Lifts 4x5
Push Press 4x5
Weighted Pullups 3x8

Fri:

Bench 4x5 , 1x3
Squat 4x5, 1x3
Dynamic Rows 4x5, 1x3
Close Grip 3x8
Barbell Curl 3x8

תיקרא את זה אחי,זה מדריך איך לבנות תוכנית 5X5
יש הרבה חומר לקרוא..
http://www.eclipsegym.com/forums/viewtopic.php?p=289
עד עכשיו לא הבנתי מה הקטע עם ה 1x3 הזה שהתווסף לו פתאום , זה יענו עוד סט אחד של 3 חזרות?
אליאב קרייסלר מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-04-07, 00:03   #22
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
הוספה של 3 סטים לידיים פעם פעמיים בשבוע לדעתי לא תגרע מהתוכנית. אנ גם הוספתי, זה לא פגע לי בהתקדמות אבל הרגשתי מצד שני שזה לא תרם דבר. כאילו סתם טחנתי מים.

בקשר לבנצ', אתה לא עושה 3 פעמים בשבוע, אתה עושה אותו פעמיים בשבוע, נגיד ראשון וחמישי, וביום שלישי אתה עושה איזו שהיא ואריאציה אחרת של לחיצה, למשל בנצ' 30 מעלות או מיליטרי פרס.
עכשיו תקשיב, אתה רוצה להתמקד בלחיצה עליונה נכון? לדעתי אתה יכול לעשות כזה דבר. יום ראשון וחמישי לעשות לחיצה בשיפוע חיובי כדי להתמקד ב- "חזה עליון" ובכתפיים (הכנסתי למרכאות כי אני לא אוהב לקרוא לזה ככה. הכוונה פה היא כמובן להתמקדות בראש העליון של החזה). וביום שלישי אתה יכול לעשות מיליטרי פרס, ככה תרוויח עבודה אינטנסיבית על הכתפיים במשך השבוע. בנוסף לאלה, לדעתי אתה יכול להוסיף פעם בשבוע עבודה עם מקבילים בתוספת משקל בחזרות גבוהות כדי לא להזניח את "החזה התחתון".

לגבי טרפזים, אפשר בקלות לשלב עבודה על טרפזים תוך כדי דד ליפט (אתה עושה דד ליפט נכון?). אתה פשוט מושך את המוט בתנועת שראג בסיום התנועה של הדד ליפט. זה אחלה תרגיל לדעתי.
http://www.exrx.net/WeightExercises/...JumpShrug.html

אני ממליץ בכל זאת להתחיל מהתוכנית הקלה יותר, זאת שנתתי לך קישור. שווה לנסות, כי ההתקדמות היא יותר מהירה בתוכנית כזאת (במידה ויש התקדמות). אם לא, תמיד אפשר לעבור שלב.

אגב, למ ההתכוונת "עקיצה בפוסט של לוליק"? לא הבנתי.
צודק תענוג לקרוא את ההודעה הזאת לא חשבתי על זה...
תקרא את הפוסט של לוליק זה היה אחרי הויכוח שהיה פה פעם לי ולעוד כמה חבר'ה בנוגע לתוכניות אימון
ישן 29-04-07, 00:04   #23
zidan
חבר פעיל

הסמל האישי שלzidan

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
עד עכשיו לא הבנתי מה הקטע עם ה 1x3 הזה שהתווסף לו פתאום , זה יענו עוד סט אחד של 3 חזרות?
נעלם לי האתר שממנו לקחתי תתוכנית,אבל אם אני זוכר נכון אז כן זה עוד סט.

ותיקרא את מה שהבאתי לך אחי זה מאמר ממש מקיף על 5X5 אם זה מעניין אותך..
zidan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-04-07, 00:05   #24
Nareznoy
Banned

ציטוט:
חובה לתת דעה!!! חח עידן אם לא תגיב על התוכנית להלן אני עושה איתך דיפ סקוואט רק שהראש שלך יהיה מתחתיי וכל ירידה אני ישחרר לחצים (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

יום א'
Squat 5x5
Bench Press 5x5
Bent Over Row 5x5
Sit-up 3x8

יום ג'
Deadlift 4x5
Military Press 4x5
pull-ups 5x5
Biceps curl 3x8
Triceps extension 3x8

יום ה'

Squat 5x5
Bench Press 5x5

Bent Over Row 5x5
מה זה Bench Press, Bent Over Row? תודה
Nareznoy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-04-07, 00:09   #25
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Nareznoy
מה זה Bench Press, Bent Over Row? תודה
חתירה כנגד מוט ,ובנץ פרס זה לחיצת חזה... תעשה חיפוש אחי
ישן 29-04-07, 00:10   #26
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי zidan
נעלם לי האתר שממנו לקחתי תתוכנית,אבל אם אני זוכר נכון אז כן זה עוד סט.

ותיקרא את מה שהבאתי לך אחי זה מאמר ממש מקיף על 5X5 אם זה מעניין אותך..
כמובן שזה מעניין תודה רבה אחי אתה עוזר המון

עריכה : חח נכנסתי והתייאשתי , אבל אני אעבור בריפרוף
ישן 29-04-07, 00:16   #27
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

לא יכלתי שלא לשים לב שהורדתם את הסקוואט הקל באמצע השבוע. אל תשנו יותר מידי דברים, במיוחד לא דברים בסיסיים כאלה, אחרת יצא שאתם תעשו תוכנית שונה ואז לא תוכלו להאשים את התוכנית אם אתם לא תראו תוצאות.

אליאב, זאת התוכנית שאני מציע לעשות:

יום א'
סקוואט 5x5
בנצ' בשיפוע חיובי 5x5
חתירה כלשהיא 5x5
מקבילים בתוספת משקל 3x8-12

יום ג'
סקוואט קל 4x5
מיליטרי פרס 4x5
דד ליפט 4x5
מתח בתוספת משקל 3x8-12

יום ה'
סקוואט 1x8, 1x3, 4x5
בנצ' בשיפוע חיובי 1x8, 1x3, 4x5
חתירה כלשהיא (אותה תנועה כמו ביום ראשון) 1x8, 1x3, 4x5

עבודה על ידיים אתה יכול להכניס איפה שנוח לך.

זידן, אחלה קישור הבאת. אני אעיין בו במשך השבוע, אני מקווה שלא חירבשו שם דברים.
- Idan - מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-04-07, 00:18   #28
zidan
חבר פעיל

הסמל האישי שלzidan

ציטוט:
לא יכלתי שלא לשים לב שהורדתם את הסקוואט הקל באמצע השבוע. אל תשנו יותר מידי דברים, במיוחד לא דברים בסיסיים כאלה, אחרת יצא שאתם תעשו תוכנית שונה ואז לא תוכלו להאשים את התוכנית אם אתם לא תראו תוצאות.

יום א'
סקוואט 5x5
בנצ' בשיפוע חיובי 5x5
חתירה כלשהיא 5x5

יום ג'
סקוואט קל 4x5
מיליטרי פרס 4x5
דד ליפט 4x5
מתח בתוספת משקל 3x8-12

יום ה'
סקוואט 1x8, 1x3, 4x5

חח לא ניראה לי שחירבשו,אני גם צריך לשבת לקרוא אותו..
ואם אתה כבר פה,אז ניראה לי מצאתי את התשובה בשביל אליאב,מה אתה אומר על זה http://www.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/fun/wotw56.htm ?
ישן 29-04-07, 00:20   #29
- Idan -

הסמל האישי של- Idan -

אגב אליאב (איזה חרוז), תקרא בעיון את הפוסט שהבאתי לך קישור אליו, ההסברים שם חשובים ומהותיים להתקדמות בתוכנית. תשתמש בטבלת האקסל שצירפתי בסוף ההודעה, היא תעזור לך לארגן את משקלי העבודה לאורך השבוע בצורה מסודרת ונוחה. אם אתה מסתבך איתה, תכתוב לי כמה אתה מרים ל-5 חזרות בכל אחד מהתרגילים ואני כבר אסדר את זה.
ישן 29-04-07, 00:23   #30
- Idan -

הסמל האישי של- Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי zidan
חח לא ניראה לי שחירבשו,אני גם צריך לשבת לקרוא אותו..
ואם אתה כבר פה,אז ניראה לי מצאתי את התשובה בשביל אליאב,מה אתה אומר על זה http://www.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/fun/wotw56.htm ?
נראה מעניין, אני אעבור על זה מחר. חייב ללכת לישון.
ישן 29-04-07, 00:23   #31
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

ציטוט:

יום א'
סקוואט 5x5
בנצ' בשיפוע חיובי 5x5
חתירה כלשהיא 5x5

יום ג'
סקוואט קל 4x5
מיליטרי פרס 4x5
דד ליפט 4x5
מתח בתוספת משקל 3x8-12

יום ה'
סקוואט 1x8, 1x3, 4x5

חחחחחחחחח אהוב ליבי אתה!!! מה הייתי עושה בלעדייך הייתי ממשיך ללקט מידע בבאדיבילדינג קום...
תודה רבה על התוכנית נראה מעולה...
בקשר לבנץ' יכול להיות שאני ארד בהיקף חזה בגלל שאני לא יעשה יותר לחיצות שטוחות.? אולי כדאי לשלב פעם אחת ככה ופעם אחת ככה? (פעם שטוח ופעם חיובי)
ישן 29-04-07, 00:27   #32
- Idan -

הסמל האישי של- Idan -

אין מצב שאתה תרד בהיקף חזה, פשוט אין מצב. לחיצה עליונה גם עובדת על כל החזה, אמנם לא באותה עצימות כמו לחיצה שטוחה, אבל בגלל זה הכנסתי את המקבילים. יש שאומרים שמקבילים ולחיצה בשיפוע שלילי, אפקטיביים יותר לכלל החזה מאשר לחיצה שטוחה.
ישן 29-04-07, 00:30   #33
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

ציטוט:
אין מצב שאתה תרד בהיקף חזה, פשוט אין מצב. לחיצה עליונה גם עובדת על כל החזה, אמנם לא באותה עצימות כמו לחיצה שטוחה, אבל בגלל זה הכנסתי את המקבילים. יש שאומרים שמקבילים ולחיצה בשיפוע שלילי, אפקטיביים יותר לכלל החזה מאשר לחיצה שטוחה.
כן אני גם קראתי על זה כי זה מגייס יותר יחידות מוטוריות... אוקיי נראהלי שאני אפתח גם איזה בלוג ככה שנוכל להתעדכן שם
נ.ב - לא לצחוק על משקלי העבודה הנוכחיים שלי אני עובד כמו כוסית

עוד משהו שעכשיו שמתי לב , עידן למה מתח אתה נותן לי עם טווח חזרות נורמלי-גבוה? ולמה לא לעשות פולי עליון רחב/צר לפנים ככה גם המשקל יהיה יותר גבוהה במקום להסתבך עם משקולות של 20 קילו על הרגל

ובקשר להוספת ידיים , יהיה בסדר אם אני אוסיף באימון האמצעי של השבוע ,
2 סטים ליד אחורית ישר אחרי הכתפיים
2 סטים ליד קדמית ישר אחרי המתח?

ועכשיו סתם משהו לא קשור , למה האימונים האלו כאלו קצרים?!
ישן 29-04-07, 01:21   #34
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

ציטוט:
כן אני גם קראתי על זה כי זה מגייס יותר יחידות מוטוריות... אוקיי נראהלי שאני אפתח גם איזה בלוג ככה שנוכל להתעדכן שם
נ.ב - לא לצחוק על משקלי העבודה הנוכחיים שלי אני עובד כמו כוסית

עוד משהו שעכשיו שמתי לב , עידן למה מתח אתה נותן לי עם טווח חזרות נורמלי-גבוה? ולמה לא לעשות פולי עליון רחב/צר לפנים ככה גם המשקל יהיה יותר גבוהה במקום להסתבך עם משקולות של 20 קילו על הרגל

בקשר למשקלים :
הבנתי שיש איזה עיקרון פה שצריך לעבוד לפיו...
אם המשקל מקסימום שאני מצליח להרים ב-5RM הוא X , אני צריך לשאוף להגיע אליו בשבוע ה4 זה מה שהבנתי...
עכשיו בשבועות 1-3 אני אמור להתחיל ממשקל קל ולעלות לאט לאט? ואני אומר באמת להתחזק מזה? לא הבנתי מה הקטע פה אם מישהו יסביר זה יהיה מצוין
ישן 29-04-07, 07:36   #35
zidan
חבר פעיל

הסמל האישי שלzidan

ציטוט:
בקשר למשקלים :
הבנתי שיש איזה עיקרון פה שצריך לעבוד לפיו...
אם המשקל מקסימום שאני מצליח להרים ב-5RM הוא X , אני צריך לשאוף להגיע אליו בשבוע ה4 זה מה שהבנתי...
עכשיו בשבועות 1-3 אני אמור להתחיל ממשקל קל ולעלות לאט לאט? ואני אומר באמת להתחזק מזה? לא הבנתי מה הקטע פה אם מישהו יסביר זה יהיה מצוין
העמסה הדרגתית (progressive overload)

אז אמרנו שהמשקלים בכל התרגילים יתקדמו בקצב של 2.5 קילו (בערך) כל שבוע. זה הולך להתבצע באופן הבא. נקח דוגמא, משקל מקסימלי ל-5 חזרות בלחיצות חזה הוא 100. אז ביום ראשון נעבוד עם 100 קילו ל-5 חזרות. ביום חמישי נעשה סט של 3 חזרות עם 102.5 קילו, כלומר עם תוספת של 2.5% ממשקל ה-5 חזרות שהתבצע ביום ראשון, וביום הראשון שיבוא אחרי זה, נעבוד עם 102.5 קילו ל-5 חזרות, כלומר אותו משקל של יום חמישי בו עבדנו ל-3 חזרות, וככה זה ממשיך (מ- 102.5 קילו ביום ראשון נתקדם ל-105 ביום חמישי, ואז יום חמישי שאחרי זה 107.5 וכך הלאה...).
כדי לבנות את העליה הפרוגרסיבית במשקלים לאורך 4 שבועות, מה שצריך לעשות זה לבדוק את ה-RM5 שלכם, להציב אותו בשבוע הרביעי, לחשב 2.5% מהמשקל הזה וללכת אחורה - כל שבוע פחות 2.5% מאותו משקל. כלומר אם משקל העבודה שלנו בשבוע הרביעי הוא 100 קילו, אז השבוע השלישי יהיה עם 97.5 קילו, השבוע השני עם 95 קילו והשבוע הראשון יהיה עם 92.5 קילו.

אתה אמור להעמיס על השריר בצורה הדרגתית,ובאימון האחרון להגיע למשקל שהוא קצת יותר גדול מRM שהיה לך לפני זה.

למרות שגיבשת כבר תוכנית לפי מה שהבנתי,אבל תיקרא את זה
http://www.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/fun/wotw56.htm

זאת הכותרת של המאמר: What Is The Best 5x5 Workout That Will Produce Amazing Muscle Gain?

נשמע מאוד מעניין,נחכה שגם עידן יקרא אותו ניראה מה הוא אומר.
ישן 29-04-07, 09:35   #36
Rm3
חבר פעיל

אפשר לעבוד בתוכנית כזאת גם בלי דדליפט?? או שזה פשוט חובה??? מה אתם אומרים?
Rm3 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-04-07, 10:47   #37
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי zidan
העמסה הדרגתית (progressive overload)

אז אמרנו שהמשקלים בכל התרגילים יתקדמו בקצב של 2.5 קילו (בערך) כל שבוע. זה הולך להתבצע באופן הבא. נקח דוגמא, משקל מקסימלי ל-5 חזרות בלחיצות חזה הוא 100. אז ביום ראשון נעבוד עם 100 קילו ל-5 חזרות. ביום חמישי נעשה סט של 3 חזרות עם 102.5 קילו, כלומר עם תוספת של 2.5% ממשקל ה-5 חזרות שהתבצע ביום ראשון, וביום הראשון שיבוא אחרי זה, נעבוד עם 102.5 קילו ל-5 חזרות, כלומר אותו משקל של יום חמישי בו עבדנו ל-3 חזרות, וככה זה ממשיך (מ- 102.5 קילו ביום ראשון נתקדם ל-105 ביום חמישי, ואז יום חמישי שאחרי זה 107.5 וכך הלאה...).
כדי לבנות את העליה הפרוגרסיבית במשקלים לאורך 4 שבועות, מה שצריך לעשות זה לבדוק את ה-RM5 שלכם, להציב אותו בשבוע הרביעי, לחשב 2.5% מהמשקל הזה וללכת אחורה - כל שבוע פחות 2.5% מאותו משקל. כלומר אם משקל העבודה שלנו בשבוע הרביעי הוא 100 קילו, אז השבוע השלישי יהיה עם 97.5 קילו, השבוע השני עם 95 קילו והשבוע הראשון יהיה עם 92.5 קילו.
אוקיי אז איפה ההתקדמות? היא חלה רק מהשבוע הרביעי זאת אומרת?
אם אני עושה לחיצת חזה עכשיו עם 100 קילו חמש חזרות זה אמור ללכת ככה :
שבוע 1 - 92.5 , 95
שבוע 2 - 95 , 97.5
שבוע 3 - 97.5 , 100
שבוע 4 - 100 , 102.5

אני צודק? אז זאת אומרת שבשבוע הראשון עד הרביעי האימונים לא יהיו הכי קשים
ישן 29-04-07, 14:01   #38
- Idan -

הסמל האישי של- Idan -

ציטוט:
אתה יכול לעשות פולי עליון, מה שנוח לך. בדרך כלל אנשים פשוט מעדיפים מתח.
בחרתי טווח חזרות גבוה, כי באותו יום שהכנסתי את המתח, זה אמור להיות יום "קל". אם תשים לב בפרטים של התוכנית, הסקוואט שאתה מבצע ביום הזה (יום שלישי) הוא קל יותר ב-10%-20% מאשר הסקוואט של יום ראשון באותו שבוע (שני הסטים האחרונים הם למעשה אותו משקל כמו הסט השלישי ביום ראשון), גם תנועת הלחיצה היא קלה יותר (לחיצת כתפיים במקום לחיצת חזה), רק הדד ליפט נשאר כבד.

ציטוט:
כן.

ציטוט:
זה נראה לך קצר כי יש מעט תרגילים, אבל אל תשכח שמדובר כאן ב-5 סטים לכל תרגיל. לפני שאני מגיע לסט האחרון שלי בכל תרגיל, אני נח בערך 5 דקות. רק התרגילים הבסיסיים בלי תרגילי העזר לוקחים לי בערך 60 דקות. עם תרגילי העזר אני יכול להגיע עד לשעה וחצי, במיוחד אם החדר כושר עמוס וצריך לחכות שעה לבנצ' פרס.

ציטוט:
אוקיי אז איפה ההתקדמות? היא חלה רק מהשבוע הרביעי זאת אומרת?
אם אני עושה לחיצת חזה עכשיו עם 100 קילו חמש חזרות זה אמור ללכת ככה :
שבוע 1 - 92.5 , 95
שבוע 2 - 95 , 97.5
שבוע 3 - 97.5 , 100
שבוע 4 - 100 , 102.5

אני צודק? אז זאת אומרת שבשבוע הראשון עד הרביעי האימונים לא יהיו הכי קשים

כן, זה בדיוק ככה. שבוע 1 שלך יהיה כמו שרשמת, 92.5 קילו ל-5 חזרות, יום חמישי 95 קילו ל-3 חזרות, ואז יום ראשון 95 ל-5 חזרות.

השיאים האישיים אכן יתחילו רק מהשבוע ה-4. הסיבה לכך שאתה מקדיש חודש שלם רק בשביל לבנות את המשקלים עד ל-PR הנוכחי שלך, היא כדי ליצור סכמת התקדמות כלשהיא שהגוף יוכל להתרגל אליה. אם תתחיל ישר ממשקלי השיא שלך, אתה תתקע מאוד מהר. זה מבאס אני יודע, זה כאילו לשרוף סתם חודש, אבל זה משתלם בסופו של דבר. זה גם מאוד נוח שיש לך תוכנית שהיא קבועה מראש עם משקלים והכל מבלי לבוא כל אימון ואז להתחיל לחשוב, "המממ, לפני שבוע עשיתי 100 קילו. כדאי עכשיו להוסיף? וכמה להוסיף, 5? 10?"
מה גם שנקודת השבירה הזאת של משקלי השיא החל מהשבוע הרביעי, זה משהו שאתה יכול לצפות לו, כאילו אתה כבר יודע מראש, "טוב, היום זה השבוע שאני עושה משקלי שיא" (בתקווה שזה באמת יקרה. בעקרון אם תעבוד לפי הכללים, אין סיבה שזה לא יקרה). אז זה דיי נחמד ונותן איזו שהיא דינאמיות לתוכנית.

אני דיי מסוקרן לדעת איך התוכנית תעבוד עליך.
ישן 29-04-07, 17:59   #39
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

ציטוט:
אתה יכול לעשות פולי עליון, מה שנוח לך. בדרך כלל אנשים פשוט מעדיפים מתח.
בחרתי טווח חזרות גבוה, כי באותו יום שהכנסתי את המתח, זה אמור להיות יום "קל". אם תשים לב בפרטים של התוכנית, הסקוואט שאתה מבצע ביום הזה (יום שלישי) הוא קל יותר ב-10%-20% מאשר הסקוואט של יום ראשון באותו שבוע (שני הסטים האחרונים הם למעשה אותו משקל כמו הסט השלישי ביום ראשון), גם תנועת הלחיצה היא קלה יותר (לחיצת כתפיים במקום לחיצת חזה), רק הדד ליפט נשאר כבד.

כן.

זה נראה לך קצר כי יש מעט תרגילים, אבל אל תשכח שמדובר כאן ב-5 סטים לכל תרגיל. לפני שאני מגיע לסט האחרון שלי בכל תרגיל, אני נח בערך 5 דקות. רק התרגילים הבסיסיים בלי תרגילי העזר לוקחים לי בערך 60 דקות. עם תרגילי העזר אני יכול להגיע עד לשעה וחצי, במיוחד אם החדר כושר עמוס וצריך לחכות שעה לבנצ' פרס.

כן, זה בדיוק ככה. שבוע 1 שלך יהיה כמו שרשמת, 92.5 קילו ל-5 חזרות, יום חמישי 95 קילו ל-3 חזרות, ואז יום ראשון 95 ל-5 חזרות.

השיאים האישיים אכן יתחילו רק מהשבוע ה-4. הסיבה לכך שאתה מקדיש חודש שלם רק בשביל לבנות את המשקלים עד ל-PR הנוכחי שלך, היא כדי ליצור סכמת התקדמות כלשהיא שהגוף יוכל להתרגל אליה. אם תתחיל ישר ממשקלי השיא שלך, אתה תתקע מאוד מהר. זה מבאס אני יודע, זה כאילו לשרוף סתם חודש, אבל זה משתלם בסופו של דבר. זה גם מאוד נוח שיש לך תוכנית שהיא קבועה מראש עם משקלים והכל מבלי לבוא כל אימון ואז להתחיל לחשוב, "המממ, לפני שבוע עשיתי 100 קילו. כדאי עכשיו להוסיף? וכמה להוסיף, 5? 10?"
מה גם שנקודת השבירה הזאת של משקלי השיא החל מהשבוע הרביעי, זה משהו שאתה יכול לצפות לו, כאילו אתה כבר יודע מראש, "טוב, היום זה השבוע שאני עושה משקלי שיא" (בתקווה שזה באמת יקרה. בעקרון אם תעבוד לפי הכללים, אין סיבה שזה לא יקרה). אז זה דיי נחמד ונותן איזו שהיא דינאמיות לתוכנית.

אני דיי מסוקרן לדעת איך התוכנית תעבוד עליך. [/right]
אוקי תודה על התגובה אני מתחיל מהיום , בקשר לסקרנות שלך בוא לבקר אותי בבלוג שאני אפתח בקרוב
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא