|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
הושעה
|
שום הפצצה גרעינית לא תהיה כי מדינה מוסלמית לא יכולה להרשות לעצמה להשמיד את ירושלים.
|
|
|
#2 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
יש פצצות גרעניות פחות חזקות וחוץ מזה לאירן גם אם ךהיה פצצה גרענית היא לא יכול להשמיד את כל הארץ אין להם מספיק תידע וטכנולגיה אולי רק עוד 10 שנים אבל בהחלט פצצה ראשונית יכולה להשמיד את חיפה או תל אביב |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
ציטוט:
וברור שהם לא יטילו פצצות מתקופת שנות ה-40, הרי החלק היחיד שהם צריכים לפתח זה את תהליך העשרת האורניום, מה הבעיה הגדולה לחבר את זה לפצצת מימן מסוג כלשהו ולקבל פצצה גרעינית חדישה? |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
אני אישית מעדיף מימן ככה בטהרן איזה יופי זה צריך להיות |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Banned
|
ציטוט:
אז התפוצץ כור גרעיני ברוסיה השפעת הקרינה שלו הגיעה לטבריה זאתי בעיה.. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
ציטוט:
בניסוי שהאמריקאים עשו הפצצה החמודה הזאת מחקה אי שלם |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
טוב אז טעות שלי חחח |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
ציטוט:
אפשר להביא אחד בדרום ולמחוק הכל -ואחד בצפון ולמחוק הכל וכל מי שבמרכז מקבל סרטן ! ואז מה נשאר ?? |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
משתמש ותיק
|
ציטוט:
ומי שבמרכז מקבל סרטן :):):):)....