|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() סיכום:
אני חייב לשאול זאת על מנת לדעת אם הבנתי נכון? א. במאזן קלורי חיובי- נרצה להביא להגביר את הרגישות לאינסולין. סיבה- כדי לספוח יותר חומרים מזינים לשרירים ומאגרי הפחמימות בשריר. ומכיון שהגוף בעודף קלורי הוא לא יזדקק כלל לפרק שרירי כדי להפיק אנרגיה. ב. במאזן קלורי שלילי- נרצה להנמיך את הרגישות לאינסולין. סיבה- מכיון שהגוף מצוי במחסור קלורי הוא זקוק למציאת אנרגיה חלופית. וכאשר רקמת השרירים אינם רגישים לאינסולין הגוף יפסח עליהם ויפרק את רקמת השומן לצורך הפקת אנרגיה. עכשיו השאלה באילו אמצעים אנו יכולים להעזר בכדי להגביר/להנמיך את הרגישות לאינסולין?
__________________
![]() גם אני חבר מרוצה בישראלבאדי... |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|