|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט התגובות של גיל למשל נורא מחמיאות לי הלוואי וזה היה נכון אבל במציאות חח פשוט אין מה להשוות מצטער אם אני מאכזב פה מישהו כי אני לא כלכך גדול..:cry_1: נ.ב - אני כבר בן 17 עוד חודש... אם מבחינות בריאותיות לא היו שום בעיות אולי אני ואיתי היינו הולכים ביחד מבחינת רמה אבל לצערי זה לא התאפשר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואנשים די לריב כמו ילדים קטנים מי יותר גדול .. תיהיו שמחים עם ההשגים של עצמכם .. ובקשר להשוואות תשוו במציאות אי אפשר להשוות לפי תמונות או סרטון וזה עובדה .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואיזה בעיות יש לך? גם אני עוד מעט בן 17 ומתחנן על משהו אבל כניראה שרק ב18 מה טוב אצלי שהפסדתי שנה שככה שאני יהיה בן 18 זה יהיה בתחילת שנה של כיתה יב' ולא יפול על הצבא
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה לא כול כך גדול ? אחי בתמונות רואים שאתה קרנף לא סוס אז איך זה הגיוני ? תמונות לא תמיד משקפות את האמת אבל הנתונים שלך ולפי התמונות ניתן להבין שאתה ענק. ודרך אגב מזל טוב אחי עד 120 שיהיה לך אושר ביראות והרבה שרירים חחח..
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה תודה רבה... אולי בהזדמנות אני אדבר עם איתי הקשיש ונעשה תמונות אני והוא ואז תראו...מקסימום הוא יבוא למר ישראל ותראו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דווקא הוא אמר לי שאתה ענק אחי.. בכל מקרה שאני רואה תתמונות שלך אני מקבל מוטיבציה דוגרי. אממ אם תוכל תעשה איזה תמונה עם גיימר אני חייב ליראות את זה כדאי להאמין. דרך אגב אחי מה הגובה והמשקל שלך ?
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |