|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#9 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
NOZ זה קריאטין אטיל אסתר עם חומצות אמינו שונות. הקריאטין עצמו לא נבדק במחקרים, ככה שאתה אפילו לא יכול להגיד שהוא פועל, כי אין הוכחה חד משמעית. הכל זה שמועות. המחקרים בוצעו על בני אדם. הנה דוגמא לאחד מהם. אם אתה לא מאמין לי, אז תקרא את השרשור הזה, אני בטוח שהוא ישפוך עוד אור על העניין. הנה הודעה של גל T. תקרא גם את זה. את התגית VIP הביאו לי המנהלים, וזה לא עושה אותי חכם כי אני אדע אותו דבר עם או בלי התגית. זה לא ממש מדוייק להגיד "כל אחד מגיב לקריאטין אחרת", כי אנחנו כולנו בני אדם. יש שלא מגיבים, ויש שכן. אני הגבתי כי הבן אדם קנה קריאטין אקסטרים, וחישב לבד שזה לא יוצא לו משתלם כלכלית, אז שאל האם לא עדיף כבר לקנות קריאטין טהור ולשלב אותו עם סוכר ענבים? זה חוסך לו בערך חצי מהכסף שקריאטין אקסטרים עולה לפי החישוב שלו. אז אני באתי ואמרתי לו שהוא לא צריך סוכר ענבים כי זה לא יעזור. ובכך אפשר לחסוך יותר כסף. אני הגבתי לטובת הבן אדם, כדי לעזור לו. ואילו אתה הגבת תגובה בה יש טעויות, והיא גם תבלבל אותו.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|