|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() רגע תביאו לי לבד לעשות חחח לא עשיתי אותה מזמן..
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש 8 כדורים אחד מתוכם מזויף בכמה שקילות (עם מאזנים) לכל הפחות נמצא את הכדור המזויף? הנחה:אתם קובעים האם הכדור המזויף הוא הכבד מכל השאר או הקל.. מי שמכיר לא לגלות !! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() התשובה היא 6 ימים .
כשהחלזון מגיע ל 7 מטר, הוא עולה 3 אבל לא יורד 2 ... כי כשהוא עולה את ה 3 האלה הוא כבר הגיע ל 10 מטר . זה טיפה מבלבל, כי חושבים בתכלס שכל יום הוא מספיק מטר אחד .. אבל זה לא נכון.
![]() |
#65 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
|
![]() ציטוט:
בשקילה צריך לקחת כל פעם שני כדורים, כדי למצוא את המזוייף בכך שהמוזניים לא יהיו שווים, בהנחה שקלענו בנגלה הראשונה, ואחד הכדורים כבד יותר או קל יותר, צריך לדעת מי מהם הוא המזוייף, משאירים אחד מהם ולוקחים אחד אחר, ואז רואים..
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נראה לי אתה קרוב לתושבה רק תסביר יותר טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
|
![]() ציטוט:
לקחתי שתי כדורים מתוך השמונה ושמתי אותם על המאזניים (שקילה מס'1) יצא שמתוך השניים האלו אחד הוא המזוייף, בשביל לדעת מי הוא המזוייף צריך להוריד כדור אחד ולהחיף אותו באחד מהשש האחרים, (שקילה מס' 2) עכשיו יש שני אפשרויות: 1. אם המאזניים יהיו שוות אז הכדור שהורדנו הוא המזוייף 2. אם המאזניים לא יהיו שוות אז הכדור שהשארנו על האזניים הוא המזוייף
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() six, מי אמר לך שאם תקח שניים מתוך השמונה אחד מהם יהיה המזוייף? יכול להיות ששניהם יהיו אמיתיים והמזוייף עם החמישה האחרים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
|
![]() חחחח סילחה על הטעות שלי מי שאמר בחידה שלי 8 אז הוא צודק .. חח
מצטער חח אבל מקודם שאמרתי תחידה לא עשיתי אותה בעצמי.. ועוד .. חח אני קצת מסובך היום למדתי 3 וחצי שעות מתמטיקה אז הראש שלי לא עובד..
![]() |
#72 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]() הייתי בטוח שהתשובה תיהיה 3 ימים ושליש...
כי היה נתון שכל יום הוא עולה 3 מטר, אבל לא שאלת לגבי הלילה, אלא לגבי היום... לא התנסחתי טוב... מישהו הבין?
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() כע, מה שהתכוונת להגיד זה שהוא שאל בכמה ימים, ואתה לקחת את זה מילולית ואמרת בדיוק כמה ימים(ללא לילות) זה יקח לו לעלות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
|
![]() ציטוט:
![]() עברתי על כל העמודים והתפללתי שאף אחד לא יגיד את זה... בסוף הבנתי שגם זה לא נכון:P
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() זה סוג של שאלות מהפסיכומטרי
P: |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
|
![]() ציטוט:
![]() bode אז אני צודק או לא..?
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() 2 שקילות... הנה ההסבר הנכון:
** נצא מנקודת הנחה שהכדור הלא אמיתי שוקל פחות** מחלקים לשלוש קבוצות: א) שלושה כדורים ב) שלושה כדורים ג) שני כדורים מודדים את קבוצה א ו-ב. אם המשקלים שווים אז מודדים את קבוצה ג והכדור ששוקל פחות הוא המזוייף. אם במדידה של קבוצות א ו-ב המשקלים יצאו לא שווים אז לוקחים את הקבוצה ששוקלת פחות ומודדים שני כדורים בנפרד. אם המשקלים שווים השלישי לא אמיתי ואם הם לא שווים אז זה ששוקל פחות לא אמיתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
הביצים מיוצרות בגוף הנקבה, אי לכך ובהתאם לזאת, הנקבה היא זו שבהריון! לפי הטענה המגוכחת שלך, בהפריות חוץ גופניות בים לדוגמה, הים נכנס להריון ולא האלמוגים / מדוזולת / מינים שונים של דגים אה? כן זה הגיוני, הים בהריון ולא הנקבות.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |