|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפני שהתחלתי בפיתוח גוף זה הייתי ממש מכור לזה (שלא תבין לא נכון. אני הרבה הרבה יותר אוהב המבורגרים אמיתיים כאלו כמו בלאק, אגאדיר וכו', וגם אני מאוד אנין טעם ואוהב אוכל משובח, אבל מצד שני יש משהו במקדונלדס שגרם לי להתמכר אליו. מה גם שכל שבוע מאז שאני בן 10 בערך, סבא שלי לוקח אותי ואת אחותי למקדולנדס. (חח כן, כן.). היום זה כבר שונה, אבל אני עדיין יכול להכנס לדודה רצינית למקדונלדס. היום למשל הייתי שם עם סבא, אבל הזמנתי חזה עוף בלחמניה, וסלט עם רוטב דיאטתי ודיאט קולה. זה היה נוראי. תמיד הייתי מזמין דאבל עם שלוש פרוסות גבינה ופוטטוז ענק, ועל כל ביס שופך איזה שקית מיונז. מה שלא ממש מסתדר עם פיתוח גוף. חח חפרתי לאללה. מצטער
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|